Enerqo Finland Oy

Enerqo WEC Finlandin jäseksi

Jaa
Kaupunkibussien ja raskaan kaluston sähköistäjä Enerqo Finland Oy on hyväksytty ensimmäisenä alan yrityksenä maailmanlaajuisen World Energy Councilin Suomen osaston jäseneksi.
Enerqo Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kytölä ja myyntipäällikkö Mikko Summala yhtiön uuden huolto- ja korjaamohallin edustalla  Vantaan Aviapoliksessa.
Enerqo Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kytölä ja myyntipäällikkö Mikko Summala yhtiön uuden huolto- ja korjaamohallin edustalla Vantaan Aviapoliksessa.

”Toivotan Enerqon lämpimästi tervetulleeksi WEC Finlandin jäseneksi. Liikenteen vähäpäästöisyyteen liittyvät kysymykset ovat yhdistykselle tärkeitä, minkä vuoksi on hienoa saada Enerqo mukaan meidän toimintaamme. Etenkin raskaan liikenteen päästöt ovat pitkään vaikuttaneet olevan vaikeasti vähennettävissä. Enerqo on kokonaisjärjestelmien toimittajana selvästi pioneeri tällä alalla”, sanoo toiminnanjohtaja Vesa Vuolle WEC Finlandista.

WEC Finland toimii alustana energia-alasta käytävälle keskustelulle. Lisäksi yhdistys edistää suomalaisen energia-alan kehitystä eri energiamuotojen edustajien ja muiden sidosryhmien kanssa. WEC Finland on Maailman energianeuvoston (World Energy Council) Suomen jäsenkomitea.

”Liikenteen sähköistäminen on vihreän siirtymän ja ilmastomuutoksen keskiössä, minkä vuoksi pidämme tärkeänä liittymistä mukaan WEC Finlandin toimintaan”, sanoo Mikko Summala Enerqosta.

”Laajat latausjärjestelmät ovat tulevaisuudessa merkittävä osa kaupunkien energiajärjestelmiä. Muutos on nopea ja sen haasteisiin vastaamiseksi tarvitsemme yhteistyötä eri toimijoiden välillä”, Summala korostaa ja kertoo Enerqon lataavan jo 75 prosenttia Suomen sähköbusseista.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Vesa Vuolle, WEC Finland, puh. 045 1097899, vesa.vuolle@wecfinland.fi

www.wecfinland.fi

www.worldenergy.org

Myyntipäällikkö Mikko Summala, Enerqo Finland Oy, puh. 040 6403136, mikko.summala@enerqo.com

www.enerqo.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Enerqo Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kytölä ja myyntipäällikkö Mikko Summala yhtiön uuden huolto- ja korjaamohallin edustalla  Vantaan Aviapoliksessa.
Enerqo Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kytölä ja myyntipäällikkö Mikko Summala yhtiön uuden huolto- ja korjaamohallin edustalla Vantaan Aviapoliksessa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Enerqo Finland Oy
Perintötie 8
01510 VANTAA

Enerqo Oy suomalainen sähköbussien, raskaan liikenteen ja työkoneiden sähköistämiseen erikoistunut täyden palvelun yritys.

Toimitamme laadukkaita ammattiliikenteen tarpeisiin ja Suomen vaativiin olosuhteisiin testattuja latauslaitteita ja -järjestelmiä avaimet käteen periaatteella. Palvelumme kattaa tarvekartoituksen, sähkösuunnittelun ja verkkoliittymät, latauslaitteet ja asennuksen sekä jatkuvan huollon ja ylläpitopalvelut.

Enerqo lataa tällä hetkellä jo 75% Suomen sähköbusseista. Enerqon laitteita on käytössä noin 500 latauspistoolin ja yli 30 MW lataustehon verran eteläisen Suomen suurissa kaupungeissa, ja toiminta on laajentumassa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Enerqo Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme