Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Englanninkielinen asiantuntijawebinaari kriisivalmiudesta Suomessa ja Ruotsissa

Jaa

Tervetuloa 29.4. seuraamaan englanninkielistä online-keskustelua varautumisesta ja suomalais-ruotsalaisesta kriisivalmiusyhteistyöstä

Miten Venäjän sota Ukrainassa vaikuttaa energia- ja ruokahuoltoon? Mitä olemme oppineet koronapandemiasta? Miten Suomi ja Ruotsi voivat valmistautua hybridi- ja kyberhyökkäyksiin?

Ruotsin varautumis- ja valmiusvirasto MSB:n pääjohtaja Charlotte Petri Gornitzka vierailee Hanasaaressa ja keskustelee kokonaisturvallisuudesta sisäministeriön pelastusylijohtajan Kimmo Kohvakan, Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtajan Janne Känkäsen sekä Kyberturvallisuuskeskuksen ylijohtajan Sauli Pahlmanin kanssa. Keskustelun moderaattorina toimii Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman.

Webinaari järjestetään osana Hanaholmen-aloitetta, joka on uusi suomalais-ruotsalainen kriisivalmiusohjelma. Sen tavoitteena on kahdenvälisiä kontakteja luomalla ja siviilivalmiutta koskevaa tietämystä lisäämälla mahdollistaa entistä syvempi kahdenvälinen yhteistyö. 

Aika: 29.4.2022 klo 10–12  

Paikka: Online 

Ilmoittaudu tästä: www.hanaholmen.fi/sv/event/when-crisis-comes-how-sweden-and-finland-can-strengthen-each-other-in-preparedness-and-comprehensive-security

Lisätietoja tapahtumasta: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, puh. +358 40 767 7373, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi

Lue lisää Hanaholmen-aloitteesta tästä: www.hanaholmen.fi/kulttuurikeskus-2/hanaholmen-aloite

Lue Hanasaaren tuore vaikuttavuusraportti tästä: www.hanaholmen.fi/wp-content/uploads/2022/04/Hanaholmen_Effektrapport_2021_FINSKA_digi_060422.pdf

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme