Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Englanninkielisten VAMK-koulutusten haku alkaa keskiviikkona 9.1.

Jaa

Yhteishaun ensimmäinen hakuaika käynnistyy huomenna keskiviikkona 9. tammikuuta, jolloin haussa ovat korkeakoulujen vieraskieliset koulutukset. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.studyinfo.fi. Haku kestää 23.1. saakka.

Kuva: Vaasan ammattikorkeakoulu
Kuva: Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa on mahdollisuus opiskella kahdessa englanninkielisessä koulutuksessa, joihin voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset. Neljä vuotta kestävä Information Technology -koulutus antaa valmiuksia teollisuuden ja elinkeinoelämän tietoteknisiin tehtäviin. International Business (IB) -koulutuksessa paneudutaan kansainvälisen markkinoinnin ja - johtamisen sekä ulkomaankaupan tehtäviin. IB-opinnot kestävät 3,5 vuotta.

– Englanninkieliset koulutukset antavat saman pätevyyden kuin vastaavat suomenkieliset koulutukset. Samalla kielitaito kehittyy, ja opiskelija oppii kansainväliseen ympäristöön jo opiskeluaikana. Molemmat ovat sellaisia valttikortteja, joille on käyttöä Vaasan kansainvälisessä yrityselämässä, toteaa Juha Vierola VAMKin hakijapalveluista.

Kansainvälisyys sekä monikielisyys ja -kulttuurisuus ovat kiinteä osa VAMKin opetusta ja arkipäivää. Vuosittain VAMKissa opiskelee noin 400 ulkomaalaista opiskelijaa 45 eri maasta, vastaavasti ulkomaille vaihto-opiskeluun tai työharjoitteluun lähtee noin 120 opiskelijaa. Oman lisävärinsä opiskeluun tuovat ulkomaalaiset vierailijaluennoitsijat. Lisäksi VAMKin henkilöstö osallistuu ulkomaan opettaja- ja asiantuntijavaihtoihin.

Yksi haku – kaksi hakuaikaa

Keväällä korkeakouluihin järjestetään yksi haku, jossa on kaksi hakuaikaa. Ensimmäisenä hakuaikana (9.1. - 23.1.2019) haetaan vieraskielisiin koulutuksiin ja toisena hakuaikana (20.3.–3.4.2019) pääasiassa suomenkielisiin koulutuksiin.Korkeakoulu voi tarjota samaa koulutusta myös kahdessa hakuajassa, VAMKissa IB-koulutus on haussa myös kevään toisena hakuaikana. Hakija voi hakea kevään 1. ja 2. hakuaikana yhteensä kuuteen hakutoiveeseen.

Hakukelpoisuutena VAMKin vieraskielisiin koulutuksiin on lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto, toisen asteen ammatillinen koulutus tai näitä vastaava ulkomainen tutkinto sekä riittävä englannin kielen taito. Opinnot käynnistyvät syyskuun alussa 2019.

 

Lisätietoja:

Asiantuntija Juha Vierola
Puh. 020 766 3604, juha.vierola@vamk.fi

VAMK-hakijapalvelut
Puh. 020 693 323 (vaihde), hakijapalvelut@vamk.fi

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Vaasan ammattikorkeakoulu
Kuva: Vaasan ammattikorkeakoulu
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.puv.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Intresset för Vasa yrkeshögskolas engelskspråkiga utbildningsprogram nationellt i topp5.3.2019 12:25:23 EETTiedote

Interkulturell kompetens samt kännedom om den internationella marknaden och internationell handel är högt värderade färdigheter i dagens arbetsliv. Studier inom ett engelskspråkigt utbildningsprogram i en trespråkig miljö – engelska, finska, svenska, ger studerandena möjligheter att tidigt utveckla sensitivitet för kulturella skillnader, kulturkännedom och språkkunskaper.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme