Ennakkokutsu medialle: Työperäisen maahanmuuton haasteet -seminaari 18.12.2017 kello 13.00–16.00

Jaa

Työperäisen maahanmuuton haasteet -seminaari 18.12.2017 klo 13.00 – 16.00, Eduskunnan Kansalaisinfo, Arkadiankatu 3, Helsinki.

18.12.1017 vietetään kansainvälisen siirtolaisuuden päivää.

Teemaan liittyen eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunta ja Suomen julkisen alan ammattiliittojen EU-yhdistys FIPSU järjestävät seminaarin, jossa pohditaan työperäiseen maahanmuuttoon liittyviä haasteita.

Miksi työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan, vai tarvitaanko? Mitä uhkia on nähtävissä ja kuinka ne olisi estettävissä? Missä olemme onnistuneet ja mihin suuntaan työperäistä maahanmuuttopolitiikkaa tulisi kehittää? Tarvitaanko saatavuusharkintaa?

Varsinainen kutsu ja ohjelma toimitetaan viimeistään joulukuun alussa.

Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset: FIPSUn sihteeri Anna Malinen, anna.malinen@jhl.fi, puh. 050 304 3858

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on hyvinvoinnin ammattilaisia ja opiskelijoita yhdistävä ammattiliitto kunnissa, valtiolla ja yksityisissä hyvinvointipalveluissa. Hyvinvointipalveluja tuottavia jäseniä meillä on yli 200 000. JHL on SAK:n jäsenjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

JHL:n Niemi-Laine vappupuheessaan: Nuorilla pitää olla mahdollisuus vakituiseen työhön ja turvattuun tulevaisuuteen, hallitus tarjoaa vain pätkätöitä ja tynkätuloja1.5.2018 00:01Tiedote

Nuorillakin työntekijöillä on oltava mahdollisuus luotettaviin ja vakitituisiin työsuhteisiin, JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine vaatii. Hallituksen viimeaikaiset kurjistamistoimet ajavat nuoria entistä syvemmälle määräaikaisten silpputyösuhteiden ja syrjäytymisen kierteeseen, Niemi-Laine sivaltaa vappupuheessaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme