Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 14.8.2018

Jaa

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu ensi viikon tiistaina 14. elokuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla.

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu ensi viikon tiistaina 14. elokuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kasvatus-ja-koulutus-poytakirjat

Esityslistalla on muun muassa alla olevat esitykset:

Asia 6: Kasvatus- ja koulutuslautakunnan talousarvioehdotus 2019 ja taloussuunnitelmaehdotus 2019-2021
Kasvatus- ja koulutuslautakunta käsittelee kaupunginhallitukselle esitettävää vuoden 2019 talousarvioehdotusta ja vuosien 2019-2021 taloussuunnitelmaehdotusta.

Asia 19: Palvelusetelin käyttöönotto yksityisessä varhaiskasvatuksessa
Kasvatus- ja koulutuslautakunnalle esitetään palvelusetelimallin valmistelutilanne, joka merkitään tiedoksi. Helsingissä valmistellaan palvelusetelimallia, jossa asiakkaalla on mahdollisuus valita haluamansa ja kunnan hyväksymä yksityinen palvelusetelituottaja. Kunta sitoutuu maksamaan palvelun käyttäjän palveluntuottajalta ostamat palvelut setelin arvoon asti. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen aleneminen ja 5-vuotiaiden maksuttomuus (4 tuntia päivässä) syksystä 2018 alkaen edellyttävät mallia, jossa palveluseteli tasaa asiakasmaksuja perheille.

Asia 20: Stadin ammatti- ja aikuisopiston tilankäytön suunnitelma vuosille 2018-2028
Kasvatus- ja koulutuslautakunnalle esitetään Stadin ammatti- ja aikuisopiston tilankäytön suunnitelma vuosille 2018-2028, joka merkitään tiedoksi. Suunnitelmassa ehdotetaan Stadin ammatti- ja aikuisopiston 11 toimipaikasta luopumista ja kahden uuden toimipaikan rakentamista. Tilankäytön suunnitelmassa esitetään muun muassa uuden Myllypuron toimipaikan rakentamista Metropolian kampuksen viereen.

Lautakunnan koko esityslistaan voi tutustua osoitteessa
https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kasvatus-ja-koulutus-asiakirja?year=2018&ls=11&doc=Kasko_2018-08-14_Kklku_9_El

Kokouksen päätöstiedote julkaistaan verkossa heti kokouksen päätyttyä.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme