Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 23.8.

Jaa

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan syyskauden ensimmäinen kokous pidetään tiistaina 23. elokuuta klo 16.15.

Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla.

Lautakunnan esityslistalla on muun muassa tilahankkeita. Lautakunnalle esitetään Kontulaan osoitteeseen Rintinpolku 4 toteutettavan ala-asteen koulun ja päiväkodin perusparannuksen ja laajennuksen tarveselvitys. Uudet tilat suunnitellaan noin 550 ala-asteen oppilaalle sekä noin 230 varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen lapselle.

Lisäksi lautakunnalle esitetään Töölöön, osoitteeseen Humalistonkatu 4, toteutettavan päiväkoti Ratikan laajennuksen tarveselvitys ja lausunto hankesuunnitelmasta. Tilapaikkoja tulee päiväkoti Ratikkaan laajennuksen jälkeen 140 lapselle. 

Lautakunnan kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mervi Kopomaa-Weymarn
yksikön päällikkö
Viestintäpalvelut
Palveluviestintä
p. 040 3344628
mervi.kopomaa-weymarn@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto kokoontuu tiistaina 20.9.202216.9.2022 16:26:41 EEST | Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto kokoontuu tiistaina 20. syyskuuta klo 16.30. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Suomenkielisen jaoston esityslistalla on muun muassa esiopetuksen oppilaaksiottamisen perusteet 1.1.2023 alkaen sekä esiopetuksen oppilaaksiottoalueiden tarkistaminen ja voimaantulo 1.8.2023 alkaen Listalla on myös Helsingin kaupungin opetussuunnitelmien ja opiskelijoiden hyvinvointia tukevien suunnitelmien täsmentäminen 1.8.2022 alkaen Opetushallituksen asettamien perusteiden ja määräysten mukaisesti Jaoston kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme