Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 9.10.

Jaa

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu ensi viikon tiistaina 9. lokakuuta klo 16.00.

Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla:

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kasvatus-ja-koulutus-poytakirjat

Esityslistalla on muun muassa:

Koulu- ja päiväkotikuvausten hankinta

Kasvatus- ja koulutuslautakunnalle esitetään päätettäväksi koulu- ja päiväkotikuvausten hankinnat kahdeksalta eri palveluntuottajalta. Tarjousten vertailuperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus, paras hinta-laatusuhde. Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala mahdollistaa valituille palveluntuottajille toiminnan ja määrittelee kokonaispalvelun sisällön ja ehdot. Palveluntuottajat saavat korvauksensa koulu- ja päiväkotikuvauspalveluja käyttäviltä asiakkailtaan näiden tekemien tilausten mukaisesti.

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan lausunto Lauttasaaren ala-asteen perusparannuksen hankesuunnitelmasta

Kasvatus- ja koulutuslautakunta antanee kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaostolle puoltavan lausunnon Lauttasaaren ala-asteen perusparannusta ja laajennusta koskevasta hankesuunnitelmasta. Suunnitelma koskee Lauttasaaren ala-asteen laajaa teknistä perusparannusta, tiloissa tehtäviä toiminnallisia muutoksia ja rakennuksen yhteydessä olevaa sivurakennukseen toteutettavaa laajennusosaa. Koulu sijaitsee osoitteessa Myllypurontie 3.

Ammatillisten oppilaitosten yhdistäminen yhdeksi ammatilliseksi
oppilaitokseksi 1.1.2019 lukien

Kasvatus- ja koulutuslautakunnalle esitetään päätettäväksi ammatillisen oppilaitoksen Stadin ammattiopiston ja ammatillisen aikuisoppilaitoksen Stadin aikuisopiston yhdistämistä yhdeksi ammatilliseksi oppilaitokseksi 1.1.2019 lukien. Nykyisen lainsäädännön, ammatillisen koulutuksen rahoituksen ja toimintaympäristön näkökulmasta yhdistäminen on perusteltua.

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan kokousajat keväällä 2019

Kasvatus- ja koulutuslautakunta päättää kevään 2019 kokousajat. Kokoukset pidetään osoitteessa Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.

Tiistaina 9.10.2018 pidettävän kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä verkkosivuillamme.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna-Kaisa Talvensaari
viestintä- ja markkinointipäällikkö
hanna-kaisa.talvensaari@hel.fi
puh. 09 310 15964

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme