Stockholms Auktionsverk OyStockholms Auktionsverk OyStockholms Auktionsverk OyStockholms Auktionsverk OyStockholms Auktionsverk OyStockholms Auktionsverk Oy

Ennätyshintoja Modern Art & Design huutokaupassa

Jaa

Stockholms Auktionsverk esitti 23. huhtikuuta Modern Art & Design huutokaupan, jossa rikottiin suomalaisen taiteen ja designin ennätyksiä. Online-huutokaupassa mukana mm. Reidar Särestöniemen, Timo Sarpanevan, Paavo Tynellin, Tapio Wirkkalan, Alvar Aallon, Rafael Wardin, Björn Weckströmin ja Lisa Johansson-Papen vaikuttavia kohteita.

Stockholms Auktionsverk Helsinki, joka on osa Lauritz.com konsernia, löi maanantaina huutokauppaennätyksen, kun Reidar Särestöniemen teos "Omakuva ja ilves" myytiin hintaan 140 260 euroa (lähtöhinta 35 000 - 45 000 euroa). Modern Art & Design huutokaupan muita huippunoteerauksia olivat Timo Sarpanevan lasiveistos "Lansetti II", jonka lähtöhinta oli 12 000 - 15 000 euroa, ja myytiin hintaan 29 410 euroa, sekä Dora Jungin kolme mallikudosta, joiden hinnat nousivat monenkertaisesti huutokaupan aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Dan von Koskull, design-asiantuntija, dan.vonkoskull@auktionsverket.com, 040 527 01 19
Helena Laakso, taide-asiantuntija, helena.laakso@auktionsverket.com, 050 518 06 16

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Stockholms Auktionsverk Oy
Stockholms Auktionsverk Oy
Eteläranta 14
00130 Helsinki

Stockholms Auktionsverk Helsinki on osa Lauritz.com:ia ja yhdessä muodostamme Pohjois-Euroopan suurimman huutokauppaverkoston taiteelle, antiikille ja designille. Konsernilla on yli 3 miljoonaa rekisteröitynyttä asiakasta ja kuukausittain yli 6 miljoonaa vierailua myyntisivuillaan. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.