Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Ensi viikolla Itäväylällä liikennejärjestelyjä kahtena yönä

Jaa

Maanantain (19.3.) ja tiistain sekä tiistain ja keskiviikon välisinä öinä puretaan Megahertsin kauppakeskuksen läheisyydessä olevan kevyenliikenteen sillan muotteja ja telineitä.

Itäväylän keskustaan menevää liikennettä kavennetaan yhdelle kaistalle klo 21.00–6.00 väliseksi ajaksi. Samalla joudutaan myös pysäyttämään liikenne muutamia kertoja 10 minuutin ajaksi.

Lisätietoa Itäväylän muutostöistä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jari Viitala
Vastaava työnjohtaja
+358 400 263 713
jari.viitala@kreate.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme