HKL

Ensimmäisen matkustajajunan matka Matinkylästä Vuosaareen 18.11.2017

Jaa

HKL kuvasi ensimmäisen matkustajajunan matkan klo 05.09 Matinkylästä Vuosaareen. Suoratoistovideo esitettiin HKL:n Youtube-kanavalla, ja välitettiin myös median käyttöön. Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=oQ1UG2d-a5g

Video on median käytettävissä myös korkeampilaatuisena tallenteena. Tallenteen voi ladata osoitteesta https://we.tl/E5PPR7WFL2.

Yhteyshenkilöt

HKL, palvelukehitys- ja viestintäpäällikkö Elina Norrena, p. 050 412 1941.

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 1400
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme