Mellakka Helsinki

Ensimmäiset maistiaiset Cheek-elokuvasta julki

Jaa

Tänään julkaistut Veljeni vartija -elokuvan juliste ja teaser käsittelevät suomalaisen supertähden Cheekin julkisuuskuvaa ja yleisön ristiriitaista suhtautumista siihen.

Veljeni vartija -elokuvan teaserissa nähdään osa Helsingin yliopistolle sijoittuvasta kohtauksesta.

Ensimmäiset palat suomalaisen supertähden Cheekin elämästä kertovasta Veljeni vartija –elokuvasta ovat nyt julki. Tänään julkaistut juliste ja teaser käsittelevät räppäri Cheekin julkisuuskuvaa ja yleisön ristiriitaista suhtautumista siihen.

”Veljeni vartija -elokuvaa tehdessä jouduin muistuttamaan jatkuvasti itselleni, että tärkeintä on pyrkiä näkemään henkilö nimeltä Jare. Julkisuuskuvat ovat yksinkertaisia rakennelmia, ihminen ei koskaan”, elokuvassa pääroolia näyttelevä Antti Holma sanoo.

Veljeni vartija on vahva veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin. Kaksosuus on keskeisessä osassa tarinan kaarta. Holma tekee elokuvassa harvinaisen kaksoisroolin näyttelemällä molempia veljeksiä.

”Antti Holman tulkinta Jare ja Jere Tiihosesta on ollut ihastuttavaa työstettävää elokuvaa leikatessa. Kaikkea elokuvasta en voi vielä paljastaa, mutta jotain kuitenkin: veljestarinassa on räppiä, huumoria, seksiä ja väkivaltaa, niin kuin hyvässä leffassa pitääkin. On juhlapäivä, kun pääsee vilauttamaan sitä, mitä tuleman pitää”, elokuvan ohjaaja JP Siili sanoo.

Siili kiittelee sitä, että Jare Tiihonen on tukenut elokuvan tekoa alusta alkaen. ”Hän antoi rohkeasti vapauden tulkintaan. Oli ilo huomata, että Jaren perse kestää merivettä: tarina pyörittelee päähenkilöään vartaassa, johon välillä paistaa lempeä aurinko, mutta välillä hehkuu hiillos.”

Veljeni vartija -elokuvan tuottavat Dome Karukoski ja Annika Sucksdorff.

“Ensi-ilta lähenee ja leikkaus on nyt täydessä vauhdissa. Tällaiseen hahmoon ja tarinaan liittyy niin paljon ennakkoluuloja, joita me toivottavasti pääsemme kääntämään nurin sekä elokuvalla että sen markkinoinnilla. Tänään julkaistu tiiseri, jonka pääosassa on niin sanottu heitteri, on esimerkki siitä”, Annika Sucksdorff sanoo.

Veljeni vartija saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 31.1.2018. Elokuvan budjetti on 1,8 miljoonaa euroa ja sen pääosissa näyttelevät Antti Holman lisäksi Armi Toivanen ja Saga Sarkola. Veljeni vartijan tuottaa Helsinki-filmi ja levittää SF Studios.

Veljeni vartijan teaser median käyttöön:

Upotettava YouTube-linkki: https://youtu.be/xkV_k0MQpoE

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Santtu Parkkonen
Mellakka Helsinki
0400911130
santtu@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tunnemme kaupungin ja kaupunki tuntee meidät. Olemme hankkineet kannuksemme synnyttämällä ilmiöitä ruoan, juomien, muodin, musiikin, hyvinvoinnin, designin ja kaupunkikulttuurin saralla.

Autamme kuitenkin aivan yhtä luontevasti kaikkia liiketoiminnan alueita. Tiedämme miten liiketoimintastrategia kiteytetään viestiksi ja miten viestistä tehdään uutinen, puheenaihe ja ilmiö. Luovasti, analyyttisesti, tuloksellisesti ja tehokkaasti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Camparin menestyskampanja saa jatkoa vuonna 2018 – keulakuvana Zoe Saldana25.10.2017 15:30Tiedote

Ikoninen italialainen aperitiivi Campari tiedottaa, että Campari Red Diaries –menestyskampanja saa jatkoa vuonna 2018. Ensi vuonna julkaistava lyhytelokuva ammentaa Camparin eetoksesta ”jokainen cocktail kertoo tarinan”. Supernäyttelijöiden tähdittämä ja intensiivisellä juonella dramatisoitu lyhytelokuva johdattaa katsojat täydellisen cocktailin metsästykseen. Tavoitteena on juhlistaa maailman parasta The Red Hands Campari –cocktailia sekä baarimestareiden lahjakkuutta ympäri maailman.

KICKS-kosmetiikkaketju nostaa esille nuorten naisten mielenterveysongelmat9.10.2017 11:33Tiedote

Nuoret naiset kärsivät enenevässä määrin mielenterveysongelmista. Kuitenkin vain harvat uskaltavat puhua asiasta. Tämän vuoksi Pohjoismaiden johtava kosmetiikkaketju KICKS on ollut mukana käynnistämässä pitkäkestoista S.H.A.R.E -hanketta, jonka avulla halutaan edistää tietoa mielenterveysongelmista, jotta yhä useammat uskaltaisivat puhua asiasta – sekä pyytä apua. S.H.A.R.E käynnistettiin menestyksekkäästi Ruotsissa keväällä 2016. Nyt KICKS tuo yhdessä Suomen Mielenterveysseuran kanssa S.H.A.R.E -hankkeen myös Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme