Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Entressen kirjasto on avoinna jouluaattona klo 8-13

Jaa

Tule rauhoittumaan ja laskeutumaan kanssamme joulun tunnelmaan!

Joulutunnelmaa
Joulutunnelmaa

Tänä vuonna Entressen kirjasto on avoinna jouluaattona klo 8-13.

Tarjoamme joulupuuroa Estradin tuntumassa klo 11-13. Kello 12 aikaan katsomme yhdessä joulurauhan julistuksen Turusta. 

Myös jouluaattona ovat kaikki Entressen kirjastopalvelut normaalisti käytössä. Ehdit vielä käyttää kirjaston laitteita ja lainata lukemista, musiikkia tai vaikka jonkin elokuvan joulunpyhiksi.

Espoossa on kokeiltu aikaisemminkin kirjaston aukioloa jouluaattona aamupäivällä. Avoinna ovat olleet Entressen ja Sellon kirjastot. Tulevaisuudessakin on Espoossa todennäköisesti yksi aluekirjasto jouluaattona avoinna.

Huomaathan, että Espoon kaikkiin omatoimikirjastoihin pääsee myös pyhisin omatoimiaikana kirjastokortilla ja siihen liitetyllä pin-koodilla.

Tule rauhoittumaan ja laskeutumaan kanssamme joulun tunnelmaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Asiakaspalvelupäällikkö
Leena Kaunisto
Puh. 046 877 3541
sähköposti: leena.m.kaunisto@espoo.fi

Kuvat

Joulutunnelmaa
Joulutunnelmaa
Lataa
Entressen kirjaston kirjajoulukuusi
Entressen kirjaston kirjajoulukuusi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo named Travel Region of the Year 2018 in Finland24.1.2019 11:14Tiedote

Visit Finland, the Association of Finnish Travel Agents AFTA and Travel Research Company TAK Oy have chosen Espoo as the first ever Travel Region of the Year in Finland. 111 municipalities, regions and provinces from which accommodation statistics are available throughout the year were involved in the comparison. From now on, the Travel Region of the Year in Finland will be selected annually. The aim of the distinction is to draw attention to matters the development of which tourism areas should target.

YK:n edelläkävijäkaupungit koolla Davosissa23.1.2019 16:33Tiedote

Espoo on mukana YK:n kestävän kehityksen edelläkävijäkaupunkien kokoontumisessa Davosin World Economic Forumin yhteydessä. Espoo oli ensimmäinen kaupunki maailmassa, joka allekirjoitti YK:n edelläkävijäsopimuksen, jonka tavoitteena on 17 kestävän kehityksen tavoitteen (Sustainable Development Goals) saavuttaminen 2025 mennessä. Kokouksessa mm. Oslo ilmoitti tehneensä päätöksen edelläkävijäsopimuksen allekirjoittamisesta.

Espoo Vuoden matkailualue 2018 Suomessa22.1.2019 12:25Tiedote

Visit Finland, Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL sekä Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy valitsivat Espoon kautta aikain ensimmäiseksi vuoden matkailualueeksi Suomessa. Vertailussa oli mukana yhteensä 111 kuntaa, seutukuntaa ja maakuntaa, joista majoitustilastoja on saatavilla ympäri vuoden. Jatkossa Vuoden matkailualue Suomessa tullaan valitsemaan vuosittain. Huomionosoituksella halutaan kiinnittää huomiota asioihin, joiden kehittämisen tulisi olla matkailualueiden tavoitteena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme