Vaasan kaupunki - Vasa stad

Entusiasti ja Eksyneet uppträder på Feasta Club 16.1

Dela

Entusiasti ja Eksyneet från Vasa uppträder på årets första Feasta Club torsdag 16.1.2020 kl. 18 i huvudbibliotekets Dramasal. Det är gratis inträde till evenemanget och arrangör är Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster.

Entusiasti ja Eksyneet är en Vasagrupp som framför alternativ popmusik och fängslar publiken med sitt sound och sina texter. Bandets live-uppträdanden skapar en magisk känsla och bjuder in folk till att ta del av en fin musikupplevelse.

I gruppen Entusiasti ja Eksyneet uppträder sångaren ”Entusiasti” Emmi Haapaniemi och ”Eksynyt" gitarristen Otto Pirttiperä samt andra musiker i varierande sammansättningar. Pirttiperä spelar också i andra band.

Haapaniemi skriver sånger om saker som är viktiga för henne, därför är sångerna mycket intima. Haapaniemi vill inte bli satt i något speciellt stilfack, utan för fram sin egen unika musikstil. Entusiasti ja Eksyneet har aktivt gjort skivinspelningar, av vilka den nyaste är från hösten 2019. Bandet har också varit förband till artisten Yona.

Nyckelord

Kontakter

Evenemangskoordinator Max Bäckman, Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster, tfn 040 183 1956, max.backman@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum