Basam Books

Erilainen keittokirja kertoo, miten voit guruttaa itseäsi!

Jaa

Satu Sjöholmin VHH ruoka- ja herkkuohjeita (Basam Books 2020) sisältää helppoja ja nopeita ohjeita ketogeeniseen, vähähiilihydraattiseen ja hiilihydraattitietoiseen ruokavalioon. Kirjan sanoma on, ettei ole olemassa kaikille sopivaa ruokavaliota tai elämäntapaa.

VHH ruoka- ja herkkuohjeita sisältää huippusuositun Kutsu Vapauteen -terveysblogin kaikkien aikojen parhaimmat somesuosikit ja ohjeita, joita ei ole julkaistu blogissa. Persoonallisella otteella kirjoitettu kirja sopii ketogeenista, vähähiilihydraattista tai hiilihydraattitietoista ruokavaliota noudattaville. Kaikki ohjeet ovat viljattomia ja usein myös maidottomia.

Kaikki kirjan ohjeet ovat helppo- ja nopeatekoisia. Niitä seuraamalla ehdit tekemään muutakin kuin viettämään aikaa hellan ääressä. Useimmissa ohjeissa ei ole lainkaan leivontavaihetta eli taikina sekoitetaan lusikalla eikä yleiskoneita tarvita. Maku on parempi kuin vastaavissa runsaasti hiilihydraattia sisältävissä versiossa. Ohjeiden laadinnassa on kiinnitetty huomiota erityisesti leivonnaisten hyvään rasvahappokoostumukseen ja kuitupitoisuuteen.

Kirjoittaja Satu Sjöholm perustaa kirjansa ajatukselle, että ihmisen tulee kuunnella omaa elimistöään ja sen kertomia viestejä eli guruttaa itseään. Maalaisjärjellä kirjoitettu kirja soveltuu ketoruokavalion lisäksi henkilöille, jotka rakastavat hyvää ruokaa ja leivonnaisia, mutta haluavat vältellä hiilihydraatteja.

VHH ruoka- ja herkkuohjeita auttaa lukijaansa muuttamaan itse omaa elämäänsä energisempään ja terveempään suuntaan.

Kirjoittajasta:

Satu Sjöholm on 50-vuotias liikuntatoimen asiantuntija, joogaohjaaja ja terveysvaikuttaja. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri, liikuntatieteiden ylioppilas ja joogaohjaaja. Satun blogi Kutsu Vapauteen on yksi Suomen suosituimmista terveysblogeista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt:
Aino Salminen
+358 40 841 7913
aino@basambooks.fi

Myynti:
Jarkko Mali
jarkko@basambooks.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

+358 40 841 7913https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti kaunokirjallisten klassikoiden, unohdettujen kielialueiden, hyvinvointi- ja elämäntaitokirjallisuuden sekä runouden kustantajana. 

Basam Books on Suomen Kustannusyhdistyksen jäsen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme