Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Erilainen ystävänpäivä 14.2.2018 - puhetta seksuaalisuudesta & K18 Paja

Jaa

Ison Omenan kirjasto järjestää erilaisen ystävänpäivän 14.2.2018 klo 17.30-21.00. Kaikille avoin aikuisille suunnattu tapahtuma käsittelee seksuaalisuutta, tietoa ja myyttejä.

Kirjasto on paikka tiedolle ja oppimiselle. Tänä ystävänpäivänä haluamme tarjota aikuisille erilaista ohjelmaa, joka tuo moninaisuutta esiin positiivisella tavalla. Otamme ennakkoluulottomasti käsittelyyn aiheita, joista monilla voi olla pelkkiin mielikuviin perustuvia käsityksiä. 

Kirjaston Stagella on luvassa puheohjelmaa haluista ja haluttomuudesta, polyamoriasta ja BDSM:stä. Kirjaston oma myyttirunoilija puhuu kansanperinteestä ja erotiikan historiasta.

Kirjaston Paja on avoinna klo 18 alkaen ainoastaan aikuisille. Pajassa voi askarrella hauskoja teemaan sopivia laserleikattuja koruja tai avaimenperiä ja painaa kangaskasseja. Osallistujat pääsevät myös tutustumaan Pajan moniin laitteisiin ja tiloihin.

Pajan yhteydessä on myös sarjakuvataidetta, aineistonäyttely, aikuisten satutunti ja vinkkejä erilaiseen värkkäämiseen.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Palvelutorin sekä Sexpo-säätiön ja järjestöjen kuten SMFR:n kanssa.

Tapahtumapaikka:
Ison Omenan kirjasto (Palvelutori)
Suomenlahdentie 1

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Milli Mäntynen, milli.mantynen@espoo.fi

Henri Hiljander, henri.hiljander@espoo.fi, puh. 09 8167 7723

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoolaiset valitsivat meluesteiden rakentamisen ja hiljaisiksi koettujen alueiden säilyttämisen tärkeimmiksi meluntorjuntakeinoiksi20.2.2018 11:28Tiedote

Espoolaiset haluavat, että meluntorjunnassa huomiota kiinnitetään liikenteen vähentämisen tähtäämiseen sekä meluntorjuntaan alueilla, jotka kärsivät liikennemelusta voimakkaasti jo nyt. Neljäksi tärkeimmäksi toimenpiteeksi asukkaat valitsivat meluesteiden rakentamisen, hiljaisiksi koettujen alueiden säilyttämisen, raideliikenteen kehittämisen sekä joukkoliikenteessä sähköbussien osuuden lisäämisen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme