MessukeskusMessukeskus

Erityisruokavalioiden tapahtuma Lautasella järjestetään lokakuussa

Jaa
Erityisruokavalioita esittelevä Lautasella 2023 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 28.–29.10. samaan aikaan Viini & Ruoka -messujen ja Helsingin Kirjamessujen kanssa.
Lautasella-tapahtuma tarjoaa tietoa erityisruokavalioita noudattaville, ruoka-alan ammattilaisille ja muille asiasta kiinnostuneille.
Lautasella-tapahtuma tarjoaa tietoa erityisruokavalioita noudattaville, ruoka-alan ammattilaisille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Aiemmin keväisin järjestetty Lautasella-messut esittelee jälleen tuotteita ja ratkaisuja, joissa huomioidaan niin gluteenittomuus, vege ja vegaanisuus sekä erilaiset allergiat. Lautasella-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Keliakialiitto. Lautasella-messuilla kohtaavat erityisruokavalioita noudattavat, ammattilaiset ja muut asiasta kiinnostuneet, joten tuotteita ja tietoa on tarjolla kaikille.

– Lautasella- ja Viini & Ruoka -messut muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, jossa voi tutustua ruokaan ja juomaan eri näkökulmista. Erityisruokavalioita esittelevä tapahtuma laajentaa hienosti lokakuun viimeisen viikonlopun messutarjontaa, sanoo Lautasella-messuista vastaava liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen Helsingin Messukeskuksesta.

Gluteenitonta ruokavaliota noudattaville Lautasella 2023 -messutapahtuma on vuoden kohokohta. Paikalliset keliakiayhdistykset järjestävät messuille messumatkoja eri puolilta Suomea.

– Lautasella-messutapahtuma on sekä odotettu että merkityksellinen. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavat pääsevät siellä herkuttelemaan, tekemään ostoksia ja samalla kuulemaan mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja ja puheenvuoroja, toteaa Keliakialiiton toiminnanjohtaja Niina Puronurmi.

Lautasella-messujen ohjelman suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Luvassa on muun muassa luentoja erityisruokavalioista, arjen kokemuksia sekä vinkkejä ruoan valmistukseen ja leivontaan. Ohjelma näytteilleasettajineen ja yhteistyökumppaneineen julkistetaan toukokuussa.

Erityisruokavalioita esittelevä Lautasella 2023 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa lauantaista sunnuntaihin 28.–29.10. samaan aikaan Viini & Ruoka -messujen ja Helsingin Kirjamessujen kanssa. Viini & Ruoka ja Kirjamessut ovat avoinna to–su 26.–29.10. Lautasella-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Keliakialiitto. Viini & Ruoka -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Viini-lehti.

www.lautasella.fi, #lautasella2023, www.facebook.com/lautasellamessut

Lisätietoja:

Helsingin Messukeskus, viestinnän asiantuntija Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com. www.messukeskus.com

Keliakialiitto, viestintäpäällikkö Leila Alivuotila, p. 050 5181034, leila.alivuotila@keliakialitto.fi. www.keliakialiitto.fi

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista https://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lautasella-tapahtuma tarjoaa tietoa erityisruokavalioita noudattaville, ruoka-alan ammattilaisille ja muille asiasta kiinnostuneille.
Lautasella-tapahtuma tarjoaa tietoa erityisruokavalioita noudattaville, ruoka-alan ammattilaisille ja muille asiasta kiinnostuneille.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme