Oy Snellman Ab

Erkki Järvinen Snellmanin konsernijohtajaksi

Jaa

Snellman-konsernin hallitus on nimittänyt Erkki Järvisen, 57, Snellman-konsernin uudeksi konsernijohtajaksi 8.2.2018 alkaen.

Erkki Järvinen on ollut mukana Snellman-konsernin hallituksessa, joten hän tuntee hyvin yrityksen.    Kuva:Snellman
Erkki Järvinen on ollut mukana Snellman-konsernin hallituksessa, joten hän tuntee hyvin yrityksen. Kuva:Snellman

Erkki Järvinen (KTM) on toiminut aiemmin muun muassa Tikkurilan ja Rautakirjan toimitusjohtajana. Työuransa aikana hän on osallistunut hallitustyöskentelyyn useissa eri yrityksissä ja hän toimii tällä hetkellä mm. YIT konsernin hallituksessa.

Erkki Järvinen saa nyt johdettavakseen elintarvikealan konsernin, jolla on toimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Snellman-konsernin suurimmat toimipaikat sijaitsevat Pietarsaaressa ja Keravalla ja konserni työllistää yli 1300 henkilöä.

Snellmanin uusi konsernijohtaja tuntee konsernin jo entuudestaan. Hän on ollut mukana Oy Snellman Ab:n hallituksessa vuodesta 2011 lähtien ja on osallistunut yrityksen strategian ja kasvun rakentamiseen hallitustyöskentelynsä kautta.

– Olen todella innostunut tästä, on hienoa päästä johtamaan ja kehittämään Snellmania uudessa roolissa. Meillä on mielestäni erinomaiset mahdollisuudet kehittää yritystä vielä suuremmaksi ja monipuolisemmaksi elintarvikealan toimijaksi, sanoo Erkki Järvinen

Snellman-konsernin juuret ovat Pietarsaaressa, missä yritys on perustettu vuonna 1951. Perinteitä vaalivan perheyrityksen brändi on vahva ja se tunnetaan laadukkaista tuotteistaan.

Konsernin hallituksen puheenjohtaja Henrik Snellman katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

– Erkin myötä saamme konserniimme vahvaa ja syvällistä liikkeenjohdon osaamista. Pitkän Snellmanin hallituksessa työskentelyn ansiosta hän myös edustaa jatkumoa. Hän tuntee yrityksen hyvin ja pystyy viemään sitä kohti seuraavaa kehitysvaihetta, sanoo Henrik Snellman.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Erkki Järvinen, konsernijohtaja (8.2. alkaen), Snellman-konserni
puh. 0400 455913, erkkio.jarvinen@gmail.com

Henrik Snellman, hallituksen puheenjohtaja, Snellman-konserni
puh. 0500 564815, henrik.snellman@snellman.fi

Kuvat

Erkki Järvinen on ollut mukana Snellman-konsernin hallituksessa, joten hän tuntee hyvin yrityksen.    Kuva:Snellman
Erkki Järvinen on ollut mukana Snellman-konsernin hallituksessa, joten hän tuntee hyvin yrityksen. Kuva:Snellman
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Snellman Ab
Oy Snellman Ab
Kuusisaarentie 1
68600 PIETARSAARI

06 786 6111http://www.snellmangroup.fi/

Oy Snellman Ab toimii elintarvikealalla ja sen toiminta koostuu viidestä toimialasta: Lihanjalostus, Valmisruoka, Panini, Food Service ja Eläinruoka. Konsernilla on toimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Suurimmat toimipaikat ovat Pietarsaaressa ja Keravalla. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 300 milj. euroa ja henkilöstö koostuu yli 1300 ammattilaisesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Snellman Ab

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme