Toimihenkilöliitto ERTO

ERTO: Eläinhoitajille palkankorotus 1.1.2018

Jaa

Toimihenkilöliitto ERTO on yhdessä jäsenyhdistyksensä Erityistoimihenkilöt ET ry:n kanssa 14.12. uudistanut suosituksen eläinlääkäriasemien ja eläinklinikoiden työehdoista 1.1.2018 lukien.

Eläinlääkäriasemien ja eläinklinikoiden henkilökohtaisia palkkoja korotetaan suosituksen mukaan työmarkkinoiden yleisen linjan mukaisesti 1.1.2018 lukien 1,6 %:lla.

- Eläinhoitoala kasvaa ja keskittyy koko ajan enemmän. Osana tätä alan kehitystä kaikkien alan yritysten pitää alkaa kohdella työntekijöitään oikeudenmukaisesti ja reilusti. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että myös eläinhoitoalalla palkkoja pitää nyt korottaa yleisen työmarkkinalinjan mukaisesti 1,6 %:lla, sanoo ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen.

ERTOn tavoitteena on eläinhoitoalaa koskevan työehtosopimuksen solmiminen. Ennen työehtosopimuksen saavuttamista ERTO tavoittelee eläinhoitoalan työntekijöiden aseman ja työn arvostuksen parantamista mm. laatimalla työehtosuosituksen, jota eläinhoitajat ja työnantajat voivat työehtosopimuksen puuttuessa käyttää ohjeena työehdoista ml. palkoista sopiessaan. 

Suositus eläinlääkäriasemien ja eläinklinikoiden työehdoiksi »

Lisätietoja:

lakimies Taija Numminen, p. 09 6132 3101

puheenjohtaja Juri Aaltonen, p. 040 553 8536

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Toimihenkilöliitto ERTO
Toimihenkilöliitto ERTO
Asemamiehenkatu 4
00520 Helsinki

09 613 231http://www.erto.fi

Toimihenkilöliitto ERTO ry on yksityisen alan vahva asiantuntija ja ammattijärjestö, joka tuottaa hyötyä jäsenilleen. Kehitämme yhteistyössä parempaa työelämää sekä tulevaisuuden yhteiskuntaa. Teemme työtä, jotta kaikilla olisi parempi työelämä.

Erityistoimihenkilöt ET ry on yksi ERTOn kuudesta jäsenyhdistyksestä. ERTOn 16 000 jäsentä työskentelee mm. logistiikka-alalla, markkinointiviestinnässä, digimedian parissa, sosiaali- ja terveysalalla, taloushallinnossa, tietotekniikan palvelualalla, optisella alalla, järjestöissä ja vapaa-ajan ammateissa sekä muilla erityisaloilla. ERTO on osa Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:ta. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Toimihenkilöliitto ERTO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme