Toimihenkilöliitto ERTO

ERTOn jatkaa lakkoa Suomen Kennelliitossa 30.11. asti

Jaa

Toimihenkilöliitto ERTO on tänään ilmoittanut jatkavansa 2.9. alkanutta lakkoa Suomen Kennelliitossa 30.11.2020 asti.

Suomen Kennelliitossa alkoi syyskuun alussa lakko, jota on tänään päätetty jatkaa 30.11. asti, ellei asiassa sitä ennen saavuteta sovintoa.

”Työnantaja haluaa leikata rankalla kädellä etuja nyt lakossa olevilta työntekijöiltä, jotka ansaitsevat keskimäärin 2500 euroa kuukaudessa. Näin siitä huolimatta, että Suomen Kennelliiton talous on ollut ja on erinomaisessa kunnossa. Emme voi hyväksyä kennelliittolaisille Suomen huonointa diiliä,” sanoo ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen.

ERTOn tavoitteena on uusia Kennelliiton yrityskohtainen työehtosopimus yleisen työmarkkinalinjan mukaisesti. Työnantaja ja Palvelualojen työnantajat Palta kieltäytyvät solmimasta työehtosopimusta riippumatta sen sisällöstä ja tämän takia sovittelussa ei ole tehty sovintoesitystä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja Juri Aaltonen
040 553 8536
juri.aaltonen@erto.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Toimihenkilöliitto ERTO
Toimihenkilöliitto ERTO
Asemamiehenkatu 4
00520 Helsinki

09 613 231http://www.erto.fi

Toimihenkilöliitto ERTO on yksityisen palvelusektorin asiantuntijatehtävissä työskentelevien ammattiliitto. ERTOn noin 15 000 jäsentä edustavat muun muassa seuraavia aloja: logistiikka, markkinointiviestintä, digimedia, sosiaali- ja terveysala, henkilöstöpalveluala, tietotekniikan palvelut, matkailu-, liikunta- ja kulttuuripalvelut sekä taloushallinto. ERTO on osa Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:ta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Toimihenkilöliitto ERTO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme