Espoon kaupunki - Esbo stad

Esbo publicerar i fortsättningen en gång i veckan uppgifterna om antalet exponeringar för coronaviruset inom småbarnspedagogiken och i läroanstalterna

Dela

Esbo stad publicerar från 20.11.2020 en gång i veckan uppgifterna om antalet exponeringar för coronaviruset inom småbarnspedagogiken och i läroanstalterna.

Vi publicerar inte namnen på daghem eller små skolor på grund av integritetsskydd. Vi informerar om antalet personer som exponerats. Uppgifterna uppdateras varje onsdag. Uppgifterna publiceras dock fortfarande på webbplatsen först efter att vårdnadshavarna till de exponerade barnen, den exponerade personalen samt vårdnadshavarna till andra barn och den övriga personalen har fått veta om situationen och exponeringskedjorna har spårats.

Övergången till en veckorytm påverkar inte sättet på vilket enheten för smittsamma sjukdomar utreder exponeringssituationer och informerar parterna. Enheten för smittsamma sjukdomar utreder fortfarande de exponerade personerna och förordnar dem vid behov i karantän. Sammanställningen av uppgifterna en gång i veckan frigör resurser vid enheten för smittsamma sjukdomar och hos kommunikatörerna för deras grundläggande uppgifter.

Aktuellt om coronaviruset: 
 
Esbo stad: esbo.fi/coronaviruset 

HUS: https://www.hus.fi/sv/aktuellt/coronavirus  

Institutet för hälsa och välfärd (THL): https://thl.fi/sv/web/infektionssjukdomar-och-vaccinationer/aktuellt/aktuellt-om-coronaviruset-covid-19 

Kontakter

Mer information:

Esbo stads bildningsdirektör

Harri Rinta-aho

050 428 9440

harri.rinta-aho@esbo.fi

Om

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Esbo är en ansvarsfull och human föregångare med fem stadscentrum och nätverksstruktur, där det är bra att bo, lära, arbeta och företaga för alla och där invånaren kan påverka på riktigt.

Facebook

Twitter

Följ Espoon kaupunki - Esbo stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo sulkee osan asiointipisteistä – suosithan etäasiointia27.11.2020 18:04:05 EETTiedote

Espoon kaupunki sulkee ajalle 30.11.2020–6.1.2021 kolme kuudesta asiointipisteestään. Sulkeutuvat yksiköt sijaitsevat Espoonlahdessa, Leppävaarassa ja Tapiolassa. Syynä tähän ovat koko pääkaupunkiseudulla voimaan astuvat rajoitukset, joiden avulla viranomaiset pyrkivät estämään koronaviruksen leviämistä. Espoon keskuksen, Kalajärven ja Matinkylän asiointipisteet pysyvät toistaiseksi auki normaalisti.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum