Vaasan kaupunki - Vasa stad

Esikon päiväkodin kolme työntekijää karanteeniin

Jaa

Yksi koronapositiiviseksi todettu henkilö on vieraillut lyhyesti päiväkoti Esikossa 1.-5.2. aamuisin. Mahdollisia altistuneita on kolme, joista kaikki ovat päiväkodin työntekijöitä.

– Esikon päiväkodin henkilökuntaa sekä kaikkia päiväkodin lasten huoltajia on tiedotettu tapahtuneesta. Toiminta jatkuu normaalisti, päiväkotiryhmiä tullaan yhdistämään, kertoo päiväkodinjohtaja Annele Sillanpää.

Lapsia ja mahdollisesti paikalla olleita vanhempia ei aseteta karanteeniin tässä vaiheessa.

Varhaiskasvatusyksikön sisätiloissa vieraileville henkilöille on maskisuositus voimassa 31.3.2021 saakka. Näin ollen myös huoltajien on edelleen suositeltavaa käyttää kasvomaskia lasta tuotaessa ja hakiessa, mikäli he tulevat sisätiloihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Päiväkodinjohtaja Annele Sillanpää, p. 040 537 6448, annele.sillanpaa@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme