DNA Oyj

eSIMit tarjolle kaikkiin DNA Kauppoihin kautta maan

Jaa

DNA:n eSIM-kortit ovat nyt saatavilla Suomen yli 60 DNA Kaupassa. Helsingin Kampin DNA Kaupasta 28.5.2019 alkanutta myyntiä laajennetaan hyvän kysynnän ja asiakaskiinnostuksen vuoksi.

eSIM-kortit ovat nyt saatavilla Suomen kaikissa DNA Kaupoissa.
eSIM-kortit ovat nyt saatavilla Suomen kaikissa DNA Kaupoissa.

eSIM-kortin suurimpana hyötynä tällä hetkellä on liittymän aktivoinnin vaivattomuus, eli puhelimeen ei tarvitse asentaa fyysistä SIM-korttia. Lisäksi eSIMin avulla on mahdollista käyttää samassa laitteessa yhtä aikaa kahta eri liittymää: eSIMiä ja perinteistä SIM-korttia. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen, että puhelimessa voi käyttää sekä työliittymää että henkilökohtaista liittymää.

"Pilottimyynti osoitti, että eSIMit kiinnostavat. Teimme lyhyessä ajassa Kampin DNA Kaupassa kymmeniä eSIM-aktivointeja. Lisäksi eSIMejä tiedusteltiin muista Kaupoista", sanoo DNA:n handset-liiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan.

Tulevaisuudessa yhä useammat laitteet, kuten televisiot, kodinkoneet ja älykellot voivat eSIMin avulla hyödyntää mobiiliverkon palveluja.

eSIM on älylaitteeseen integroitu digitaalinen SIM-kortti, joka sisältää samat toiminnot kuin perinteinen muovinen SIM-kortti. DNA:n asiakas voi valita eSIMiin sopivan liittymän DNA:n kuluttajaliittymien joukosta. 

eSIMin voi ensivaiheessa ottaa käyttöön Applen iPhone XR -, iPhone XS -ja iPhone XS Max -puhelimissa sekä uusimmissa iPadeissa.

Lisätietoja medialle:

Cedric Kamtsan, johtaja, Handset-liiketoiminta, DNA Oyj, puh. 044 906 2377, cedric.kamtsan@dna.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Kuvat

eSIM-kortit ovat nyt saatavilla Suomen kaikissa DNA Kaupoissa.
eSIM-kortit ovat nyt saatavilla Suomen kaikissa DNA Kaupoissa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme