Hyvinkään kaupunki

Esiopetus, päiväkodit sekä perhepäivähoito Hyvinkäällä 14.5.2020 alkaen

Jaa

Hallitus on päättänyt varhaiskasvatuksen rajoitteiden purkamisesta samalla aikataululla kuin koulujen avaamisesta. Suositus pitää lapset kotona päättyy 13.5. 2020.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
8.5.2020
Julkaistavissa heti

Esiopetus, päiväkodit sekä perhepäivähoito Hyvinkäällä 14.5.2020 alkaen

Hallitus on päättänyt varhaiskasvatuksen rajoitteiden purkamisesta samalla aikataululla kuin koulujen avaamisesta. Suositus pitää lapset kotona päättyy 13.5. 2020.

Toukokuun ajan toimitaan pääsääntöisesti lapsen omassa yksikössä ja ryhmässä, mikäli se on mahdollista. Lasten ja henkilöstön siirtymistä ryhmästä toiseen vältetään. Lapsimäärän vähyyden vuoksi muutamat yksiköt eivät aukea ja toiminta jatkuu toisessa yksikössä.

Toiminnan järjestäminen 14.5.2020 alkaen

  • Ridasjärven päiväkodin toiminta jatkuu Tanssikallion päiväkodissa.
  • Kapulan esiopetusryhmän toiminta siirtyy Jussilankadun päiväkotiin.
  • Aseman esiopetusryhmän toiminta jatkuu Hangonsillan päiväkodissa.
  • Hyvinkäänkylän päiväkodin lasten varhaiskasvatus jatkuu Vehkojan päiväkodissa.
  • Varhaiskasvatuksen kerhot ja avoimet päiväkodit pysyvät suljettuna toimintakauden loppuun saakka.
  • Muut suljettuina olleet päiväkodit avataan 14.5.2020.

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen järjestämisessä noudatetaan kansallisia ohjeita tartuntojen välttämiseksi. Ryhmien muodostamisen lähtökohtana on voimassa oleva lainsäädäntö, sen nojalla annetut asetukset ja määräykset sekä huoltajien ilmoittama hoidontarve.

Lisätietoja

Varhaiskasvatuksen johtaja Eila Rapala p. 040 542 3172 eila.rapala@hyvinkaa.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Lisää liikkumisen mahdollisuuksia maanantaista lähtien29.5.2020 12:19:49 EESTTiedote

Koronavirustilanteen aiheuttamien rajoitusten purku jatkuu Hyvinkään kaupungin liikuntapalvelujen puolella kesäkuun alusta alkaen. Sisäharjoitustilat aukeavat seuratoiminnalle maanantaista 1.6.2020 lähtien. Urheiluseurojen odottama kauden avaaminen on vihdoin käsillä, mutta nyt tarvitaan myös malttia ja huolellista tapahtumasuunnittelua. Ulkoliikuntapaikat ovat jo olleet auki muutaman viikon ja kenttien käyttö on sujunut suunnitellusti. Liikkujat ovat noudattaneet ohjeita hyvin ja samaa vastuullista liikkumista tarvitaan myös nyt sisätilojen auetessa, muistuttaa liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila.

Hyvinkään kestävän talouden ohjelman käsittely jatkuu kaupunginhallituksessa28.5.2020 16:06:55 EESTTiedote

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA 28.5.2020 Julkaistavissa heti Hyvinkään kestävän talouden ohjelman käsittely jatkuu kaupunginhallituksessa Hyvinkään kaupungin kestävän talouden ohjelman täsmennetty virkamiesesitys on tulossa ensi viikon maanantaina kaupunginhallituksen käsittelyyn. Myös koko kaupunkiorganisaatiota koskevien yhteistyöneuvottelujen päättäminen käsitellään kaupunginhallituksen kokouksessa. - Poliittisten päättäjien kanssa käydyn saatekeskustelun, kuntalaisten ja henkilöstöltä saadun palautteen sekä yhteistoimintaneuvottelujen perusteella on virkamiesesityksessä päädytty tekemään tarkistuksia säästöesityksiin, sanoo talousjohtaja Markus Peevo. - Virkamiesesityksen ytimessä on edelleen 15 miljoonan euron talouden tasapainottaimistavoite. Tämä merkitsee käytännössä sitä, että tässä tilanteessa on välttämätöntä esittää 0,5 prosenttiyksikön veronkorotusta kunnallisveroprosenttiin. Tämä ratkaisu jakaisi taakkaa useammalle taholle, toteaa kaupunginjohtaja Jyrki Mattila. Kestävän ta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme