Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

Esko Vesasto Lempäälästä valittiin Vuoden Välittäjäksi

Jaa

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto SKVL ry valitsi liittokokouk­sessaan 1.11.2012 Vuoden Kiinteistönvälittäjäksi lempääläläisen Esko Vesaston.

Esko Vesasto
Esko Vesasto

Esko Vesasto aloitti kiinteistönvälittäjän uransa vuonna 1986. Seuraavana vuonna hän hankki LKV-pätevyyden. Kolmen toisen palveluksessa vietetyn vuoden jälkeen vuonna 1989 Vesasto perusti oman yrityksen ja vuonna 1996 toiminimi muutettiin osakeyhtiöksi.

Yritys osallistui SKVL:n laadunhallintakoulutukseen vuonna 2005 ja se hyväksyttiin SKVL:n laatujärjestelmään. Siitä lähtien Vesasto on ollut vahvasti mukana laatutyössä osallistuen vuosittain laadun jatkovalmennukseen. Laatutyön kautta Vesasto on saanut käytännön työkalujen lisäksi laajan verkoston muihin SKVL:n laatuvalmennuksen suorittaneisiin yrityksiin. Laatutyö on olennainen osa Vesaston arkipäiväistä välittäjän työtä, ja hän on kouluttautunut SKVL:n laatujärjestelmän yrittäjäauditoijaksi.

Esko Vesasto on toiminut aktiivisesti SKVL:n luottamustehtävissä eri työryhmissä sekä alueneuvoston jäsenenä. Lisäksi hän on ollut vuodesta 1989 lukien SKVL:n ja Tampereen Seudun Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen sekä vuoden 2012 alusta lukien alueyhdistyksen puheenjohtaja. Uusin luottamustehtävä alkaa 2013 alusta, kun SKVL:n liittokokous valitsi 1.11. Vesaston SKVL:n hallituksen varapuheenjohtajaksi kaksivuotiselle kaudelle 2013-2014.

Vesasto on laajasti alallaan arvostettu asuntokaupan ammattilainen. Häntä arvostetaan yrittäjänä, joka panostaa koulutukseen ja alan arvostuksen parantamiseen. Hän on vahva laatutyön puolestapuhuja ja hän toimii laatutyössä esimerkkinä muille yrittäjille. Hänen työskentelynsä osoittaa vahvaa sitoutumista alaan ja häntä pidetään aktiivisena osallistujana alan alueelliseen ja valtakunnalliseen toimintaan. Hän saa kiitosta laadukkaasta ja asiantuntevasta työstä sekä asiakkailta että kollegoilta. Eikä hän ole yhtenäkään päivänä lähes 27-vuotisen uransa aikana pitänyt töihin lähtöä ikävänä.

Vastapainoa työlle Vuoden Välittäjä saa perheestään, johon kuuluu vaimo Pirkko sekä kaksi aikuista lasta. Uutena silmäteränä on ensimmäinen lapsenlapsi – sydämen sulattanut tyttärentytär. Vuoden välittäjä on pitänyt elämänsä ja pitkän uransa ohjeena: ”Ajattele positiivisesti!”


Lisätietoja:


Esko Vesasto, Kiinteistö-Vesasto Oy LKV [A], p. 0400-630 440
Pertti Heikkilä, SKVL:n hallituksen puheenjohtaja, p. 0400-530 666
Jaana Anttila-Kangas, SKVL:n toimitusjohtaja, p. 050-465 3773


Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto (SKVL) on kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestö. SKVL:n jäsenyys takaa välittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun. Liitto toimii yhdyssiteenä verkostossa, joka koostuu yli 400 paikallisesta kiinteistönvälitystoimistosta ympäri Suomen.

Avainsanat

Kuvat

Esko Vesasto
Esko Vesasto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry
Suomen Kiinteistönvälittäjät ry
Kalevankatu 4, 3. krs
00100 Helsinki

09 5308 500, liitto(at)skvl.fihttp://www.skvl.fi

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) on toiminut kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestönä jo vuodesta 1946.

SKVL:n jäsenyys takaa kiinteistönvälittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun. SKVL toimii yhdyssiteenä verkostossa, joka koostuu lähes 400 paikallisesta kiinteistönvälitystoimistosta ympäri Suomen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme