Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoo Catering esittelee: Jouluinen pistaasi-suklaabrownie

Jaa
Muistatko vielä viime vuodelta Espoo Cateringin joulun parhaan cookie-reseptin? Tuotekehittäjämme Ville on ollut jälleen vauhdissa ja suunnitellut suussa sulavan jouluisen pistaasi-suklaabrownien.
Jouluinen pistaasi-suklaabrownie
Jouluinen pistaasi-suklaabrownie

Pohja:
180 g ohuita piparkakkuja

75 g voita

Taikina:
160 g voita

4 dl sokeria

60 g kaakaojauhetta

3 kananmunaa

1,5 dl vehnäjauhoja

½ tl leivinjauhetta

250 g suolattuja, kuorellisia pistaaseja (145 g kuorittuna)

100 g kuivattuja karpaloita

125 g tummaa suklaata

Kinuski:
1 dl sokeria

0,25 dl vettä

1 dl kuohukermaa

suolaa

voita

Päälle:
Piparimurua

Toimintaohjeet
Sulata voi, murskaa piparit. Lisää voi piparimurun joukkoon. Vuoraa 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Taputtele muruseos pohjalle.
Sulata voi. Sekoita sokeri ja kaakaojauhe keskenään. Lisää voisula ja vatkaa tasaiseksi.
Lisää kananmunat yksitellen taikinaan, vatkaa tasaiseksi.
Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
Kuori pistaasit ja rouhi suklaa. Sekoita pistaasit, karpalot ja suklaa taikinaan kauhalla.
Lisää taikina murupohjan päälle.
Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Kiertoilmauunissa 150 astetta.
Lämmitä vettä ja sokeria kattilassa miedolla lämmöllä sekoittamatta, kunnes sokeri sulaa eli kunnes liemi on kirkasta. Keitä seosta, kunnes se ruskistuu. Älä sekoita.
Lisää kerma ja sekoita. Keitä noin 5 minuuttia.
Lisää voi ja suola.
Kaada kinuski kakun päälle ja lisää piparimuru.
 

Herkullista joulunodotusta!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Tanja Miettinen, tanja.s.miettinen@espoocatering.fi

Kuvat

Jouluinen pistaasi-suklaabrownie
Jouluinen pistaasi-suklaabrownie
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoo-konserniin kuuluva Espoo Catering Oy tuottaa Espoon kaupungin tarvitsemia ateriapalveluja. Asiakkaitamme ovat lapset, nuoret, aikuiset sekä ikäihmiset. Päivittäin asiakkaita on noin 50 000. Lisäksi tuotamme kokous- ja juhlapalvelutarjoiluja.

Toimimme 200 tuotanto- ja palvelukeittiössä, lisäksi toimitamme ruokaa noin 130 palvelupisteeseen. Monipuolisia catering-palvelujamme toteuttaa 470 palveluhenkistä alan ammattilaista. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tapiola Sinfoniettan tulevalla konserttikaudella klassikoita ja temaattisia kokonaisuuksia25.4.2024 13:39:45 EEST | Tiedote

Tapiola Sinfoniettan konserttikausi 24/25 kurkottaa taiteellisesti moniin suuntiin. Ohjelmistossa esitellään teemoja Bachin, Schumannin ja Beethovenin teossarjojen kautta ranskalaiseen musiikkiin ja minimalismiin. Musica Nova -nykymusiikkifestivaalilla orkesteri kantaesittää Jouni Hirvelän tilausteoksen Tuning in to Ice. Kauden residenssitaiteilijana toimii pianisti Irina Zahharenkova, joka on Viron kansainvälisesti tunnetuimpia muusikoita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye