Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoo ja Tampere valmistelevat koulujen päättäjäispäivään livestriimitapahtumaa – tähtenä Tuure Boelius

Jaa

Koulujen päättäjäispäivänä, lauantaina 5.6.2021, juhlistetaan kesän alkua 182 km Apart – Summer Edition -livestriimitapahtumalla. Nuorille suunnatun tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Tuure Boelius.

Espoon ja Tampereen kaupunkien nuorisopalvelut tuottavat koulujen päättäjäispäivän iltana, lauantaina 5.6.2021, livestriimitapahtuman 182 km Apart – Summer Edition. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Tuure Boelius.

182 km Apart – Summer Edition on jatkoa syksyn 2020 lähetykselle, jonka pääesiintyjänä nähtiin Suomen suosituin räppäri Gettomasa. Kesän alkua juhlistavan Summer Editionin pääesiintyjäksi astelee vuorostaan superpositiivinen ja energinen poppari Tuure Boelius. Illan aikana lähetyksessä nähdään myös Espoon MaxVol -musiikkitoiminnassa mukana oleva pop duo Fin&Fil sekä tamperelainen progressiivinen metalliyhtye External. Lähetyksen chatissa katsojat voivat osallistua nuorten toteuttamaan Espoo vs. Manse -tietovisailuun.

Livestriimi on nähtävissä osoitteessa youtube.com/nuortentamperefi lauantaina 5.6.2021 klo 19 alkaen. Keikat taltioidaan ja ne ovat livestriimin jälkeen nähtävissä sekä Espoon että Tampereen nuorisopalvelujen YouTube-kanavilla kahden viikon ajan.

Yhteyshenkilöt

Nils Nordling, nils.nordling@espoo.fi, 043 825 7239
nuorisotyökoordinaattori / Kulttuurinen nuorisotyö
Espoon kaupungin nuorisopalvelut

Milka Uusitalo, milka.uusitalo@tampere.fi, 040 8004488
nuoriso-ohjaaja
Tampereen kaupungin nuorisopalvelut

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme