Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoo kannustaa yrityssetelillä nuoria yrittäjyyteen ja yritteliäisyyteen

Jaa

Espoon kaupunki haluaa rohkaista 13-28 -vuotiaita nuoria yrittäjyyteen ja yritteliäisyyteen Nuori Espoo Yrityssetelillä, ja siihen liittyvällä kurssilla.

Nuori Espoo Yritysseteli on kaupungin vuosittain jakama tuki (300€) 13-28 -vuotiaille espoolaisille nuorille. Yrityssetelin avulla tuetaan ja kannustetaan nuoria yrittäjyyteen ja yrittelijäisyyteen. Yrityssetelin saaminen edellyttää yrityskurssin käymistä tai vastaavien tietojen osaamista. Kurssin järjestää Espoon 4H yhdistys, jonka kanssa Nuori Espoo Yritysseteli -kokonaisuus toteutetaan.

Seuraava kurssi järjestetään Leppävaaran nuorisotilalla 23. syyskuuta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
www.4hyhdistys.net/nuorille/kurssit-ja-koulutukset/4h-yrityskurssi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Savilahti puh. 043 8255 240

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme