Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo supistaa sosiaali- ja terveyspalveluja turvatakseen Espoon sairaalan toiminnan

Jaa

Espoon sairaalan koronapotilaiden määrä on kasvanut viime aikoina huomattavasti. Samaan aikaan henkilöstön poissaolot ovat lisääntyneet. Tilanne on huonompi kuin kertaakaan aikaisemmin pandemian aikana.

Sairaalan toiminnan ja potilaiden hoidon turvaamiseksi Espoo siirtää henkilöstöä Espoon sairaalaan muun muassa terveysasemilta ja tartunnanjäljityksestä.

Siirtojen vuoksi terveysasemien vastaanottoaikoja joudutaan perumaan. Pystyäksemme turvaamaan päivystystoiminnan, pyydämme ystävällisesti arvioimaan, voisiko oma yhteydenottosi terveysasemalle odottaa.

Olemme pahoillamme aikojen peruuntumisesta aiheutuvasta harmista. Toivomme ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme