Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoo Talks: Digitalisaatio mullistaa kaupungin arjen

Jaa

Uusimmassa Espoo Talks -jaksossa äänessä Espoon digiagendan kehittämispäällikkö Valia Wistuba.

Espoon kaupunki voitti kesäkuun alussa kansainvälisen Intelligent Community Awards 2018 -kilpailun. Kilpailun teema oli datan hyödyntäminen ihmislähtöisessä palvelujen kehittämisessä.

Espoon digiagendan kehittämispäällikkö Valia Wistuba purkaa Espoo Talks -jaksossa digikokeilujen maailmaa. Digitalisaatiolla ei ole yksiselitteistä määritelmää, joten siitä puhuttaessa sotkeudutaan usein insinöörikielen pyörteisiin. Yksinkertaisimmillaan digitalisaatio voi tarkoittaa esimerkiksi asiakirjojen siirtämistä sähköiseen muotoon.

Millaisia mahdollisuuksia digitalisointi ja uudet teknologiat tarjoavat kaupungin palvelujen järjestämiseen ja tuottamiseen? Miten digitalisaatio näkyy arjessa 10 vuoden kuluttua?

Uusi Espoo Talks -jakso suorana Radio Helsingissä keskiviikkona 20.6. klo 10 sekä myöhemmin podcastina osoitteessa radiohelsinki.fi.

Espoo Talks on lähtölaskenta tämän vuoden Espoo-päivään, jota juhlitaan elokuun viimeisenä viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 24.-25. elokuuta. Espoo-päivä on Espoon suurin vuosittainen kaupunkijuhla, jonka koordinoinnista vastaa Kaupunkitapahtumat Espoo.

Sarja jää seitsemän ilmestyneen jakson jälkeen tauolle. Rohkeaa ja rouheaa puhetta Espoon tulevaisuudesta kuullaan uusin jaksoin keskiviikosta 8.8. lähtien.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Saara Vanhala
Tapahtumakoordinaattori
Kaupunkitapahtumat Espoo
043 825 9147, saara.vanhala@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme