Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo Talks on rohkeaa ja rouheaa puhetta Espoon tulevaisuudesta

Jaa

Kaupunkitapahtumat Espoon ja Radio Helsingin yhteistyönä syntynyt Espoo Talks on dynaaminen juttusarja, joka tarjoaa oivaltavaa puhetta kaupunkikulttuurista ja tulevaisuudesta.

Miltä Espoo näyttää 20 vuoden päästä? Kuinka syntyy vahva kaupunkiyhteisö? Millainen on Espoo kivijalkayrittäjän silmin?

Espoo Talks -juttusarjassa mikrofoniin tarttuvat vuorotellen eri alojen rautaiset asiantuntijat ja tulevaisuuden silminnäkijät. Samaistuttavat hahmot puhuvat inspiroivasti muun muassa taiteesta, teknologiasta ja yhteisöllisyydestä.

Ensimmäinen jakso 10-osaisesta juttusarjasta ilmaantuu eetteriin ja Radio Helsingin sekä Espoo-päivän kotisivuille keskiviikkona 9. toukokuuta kello 10.

Espoo Talks on lähtölaskenta tämän vuoden Espoo-päivään, jota juhlitaan elokuun viimeisenä viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 24.-25.8.2018. Espoo-päivä on Espoon suurin vuosittainen kaupunkijuhla, jonka koordinoinnista vastaa Kaupunkitapahtumat Espoo.

Espoo Talks on Espoo-päivän tuoretta ohjelmaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Saara Vanhala
Espoo-päivän tuottaja
Kaupunkitapahtumat Espoo
043 825 9147, saara.vanhala@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme