Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo tarjoaa lounaspaketteja eskarilaisille, koululaisille ja lukiolaisille

Jaa

Espoossa siirrytään 29.4. alkaen kerran viikossa tapahtuvaan lounaspakettijakeluun. Lounaspaketti on tarkoitettu kotona opiskeleville perusopetuksen oppilaille, lukiolaisille sekä eskarilaisille ja se sisältää lämmitettäviä ruokia. Paketti korvaa eväspussit, joilla etäopetuksessa olevien koululaisten ja lukiolaisten ruokajakelu käynnistettiin Espoossa nopealla aikataululla maaliskuussa.

Espoossa siirrytään eväspussijakelusta lounaspakettien jakamiseen 29.4. alkaen. Lounaspaketteja jaetaan keskiviikkoisin klo 14-17 välillä.

Huoltaja tai lukiolainen valitsee Wilmassa lounaspaketin kahdesta vaihtoehdosta sekä paketin noutopaikan 62 jakelupaikasta.

Koululaisten ruokajakelua on kehitetty huoltajilta ja oppilailta tulleen palautteen perusteella ja turvallisuus huomioiden. Pidempi jakeluaika, useat jakelupaikat sekä kerran viikossa tapahtuva nouto vähentävät kohtaamisia. Jatkossa koko kouluviikon lounaat saa haettua kerralla, minkä toivotaan helpottavan perheiden arkea.

Lähiopetuksessa olevat oppilaat ruokailevat edelleen koululla.

Viikon lounaspaketti on tarkoitettu yhdelle lapselle ja se sisältää viikon koulupäiville valmiit, lämmitettävät ateriat sekä maitoa, vihanneksia ja/tai hedelmiä, näkkileipää ja margariinia viikon lounastarpeisiin. Lounaspakettien sisältö vaihtelee viikoittain. Lounaspakettivaihtoehtoja on kaksi: sekaruoka- ja kasvisvaihtoehto. Kaikki lounaspaketit ovat laktoosittomia.

Tietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä lounaspakettijakelusta tulemme lisäämään päivittyvään uutiseemme: https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Kysymyksia_ja_vastauksista_evaspusseista(178754)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kehittämispäällikkö Juha Nurmi, p. 050 372 5852, juha.nurmi@espoo.fi

Hallintopäällikkö Mia Westerlund, p. 043 826 8869, mia.westerlund@espoo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme