Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoolainen, kerro mitä meluntorjunnan toimenpiteitä pidät tärkeinä

Jaa

Kyselyn avulla kerätään espoolaisten mielipiteitä meluntorjunnan toimintasuunnitelmaan suunnitelluista toimenpiteistä ja niiden tärkeysjärjestyksestä sekä annetaan espoolaisille mahdollisuus osallistua toimenpiteiden suunnitteluun.

Sähköauton latauspiste luontokeskus Haltiassa. Kuva: Olli Urpela
Sähköauton latauspiste luontokeskus Haltiassa. Kuva: Olli Urpela

”Haluamme selvittää espoolaisten näkemyksiä kaupungin viranhaltijoiden suunnittelemista meluntorjunnan toimenpiteistä, jotka kaupunki pystyy toteuttamaan tai joihin kaupunki voi vaikuttaa”, kertoo Maria Favorin, Espoon ympäristökeskuksesta. ”Sekä tietysti antaa espoolaisille mahdollisuuden osallistua toimenpiteiden suunnitteluun.”

Espoon kaupunki valmistelee parhaillaan uutta Espoon ja Kauniaisten kaupunkien meluntorjunnan toimintasuunnitelmaa vuosille 2018-2022. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa toimenpiteiden tärkeysjärjestykseen, esittää oman mielipiteesi toimenpiteistä sekä auttaa toimenpiteiden toteuttamisen suunnittelussa.

”Eniten meluongelmia Espoossa aiheuttaa liikennemelu, minkä takia ehdotettujen toimenpiteiden avulla pyritään vähentämään erityisesti liikenteen meluhaittoja”, Favorin kertoo. ”Juuri tämän takia ehdotetuissa toimenpiteissä ovat esillä sähköisen liikenteen, pyöräilyn ja raideliikenteen edistäminen.”

Kysely (bit.ly/MeluEspoo) on auki 31.1.2018 asti ja siihen vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Vastanneiden kesken arvotaan 20 kappaletta joko kahden hengen leffalippupaketteja tai uusia Kotinurkilta kallioille -luontokirjoja.

Kyselyn vastaukset tulevat ainoastaan suunnitelman laatijoiden käyttöön eikä niitä julkaista valmiissa toimintasuunnitelmassa. Meluntorjunnan toimintasuunnitelma tulee kokonaisuudessaan nähtäville 19.2.-31.3.2018, jolloin espoolaisilla on mahdollisuus kommentoida suunnitelmaa uudelleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maria Favorin
Espoon ympäristökeskus
puh. 043 827 2259
maria. favorin@espoo.fi

Kuvat

Sähköauton latauspiste luontokeskus Haltiassa. Kuva: Olli Urpela
Sähköauton latauspiste luontokeskus Haltiassa. Kuva: Olli Urpela
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. 

Ympäristökeskus Facebookissa
Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme