Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoolainen, vaikuta asuinympäristösi suunnitteluun

Jaa

Espoon kaupunki pyytää asukkaiden toiveita ja ehdotuksia tueksi viihtyisän ja toimivan kaupunkiympäristön suunnitteluun. Vastaamalla muutamaan lyhyeen kyselyyn voit osallistua kaupungin koira-aitausverkoston parantamiseen, Matinkylän uimarannan ympäristön kehittämiseen sekä Juvanpuiston leikkipaikan kunnostuksen suunnitteluun.

Uusia koira-aitauksia Espooseen

Espoon kaupunki valmistelee parhaillaan koira-aitausohjelmaa seuraavalle kymmenvuotiskaudelle. Koira-aitausverkostoa täydennetään palvelun parantamiseksi. Tavoitteena on rakentaa kymmenen uutta ja kunnostaa viisi koira-aitausta. Tämän lisäksi viisi aitausta on esitetty kokonaan poistettavaksi muun muassa maankäytön muutoksien myötä.

Suunnittelun tueksi on laadittu asukaskysely. Kyselyllä halutaan varmistaa, että toimenpiteet vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla espoolaisten koiranomistajien tarpeita. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa esimerkiksi toimenpiteiden priorisointiin, kuten uusien koira-aitauksien rakentamisjärjestykseen.

Asukkaat pääsevät vaikuttamaan myös yksittäisten koira-aitausten tarkempaan suunnitteluun sen tullessa myöhemmin ajankohtaiseksi.

Vastaa kyselyyn: www.espoo.fi/puistosuunnitelmat > Espoon koira-aitaukset

Matinkylään lisää merimaisemaa

Matinlahden uimarannan ja Nokkalanniemen välisen alueen suunnittelu on käynnistynyt. Ensisijaisena tavoitteena on rakentaa Rantaraitti kulkemaan meren läheisyydessä, parantaa eri palveluiden välisiä yhteyksiä ja lisätä asukkaiden mahdollisuuksia nauttia merimaisemasta.

Uuden reittilinjauksen lisäksi on mahdollista kehittää alueen saavutettavuutta ja toimintoja entistä paremmiksi. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa alueen tulevaisuuteen. Miten jo suositusta Matinkylän rannasta voidaan tehdä entistä toimivampi ja viihtyisämpi?

Vastaa kyselyyn: www.espoo.fi/puistosuunnitelmat > Matinlahden uimaranta ja Nokkalanniemi

Juvanpuiston leikkipaikasta entistä viihtyisämpi

Juvanpuiston leikkipaikan kunnostus käynnistyy vuoden 2018 aikana. Mitä toimintoja sinä toivoisit Juvanpuiston leikkipaikalle? Miten se paremmin palvelisi käyttäjiään? Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa asuinympäristösi kehittämiseen. Tavoitteena on, että kunnostus valmistuu viimeistään vuonna 2019.

Vastaa kyselyyn: www.espoo.fi/puistosuunnitelmat > Juvanpuiston leikkipaikka

Kaikki kyselyt ovat auki 7.1.2017 saakka. Vastaaminen vie 5-10 minuuttia. 

Yhteyshenkilöt

vuorovaikutussuunnittelija Suvi Kajamaa, suvi.kajamaa@espoo.fi, puh. 043 827 2547
ympäristösuunnittelija Heli Enberg, heli.enberg@espoo.fi, puh. 043 824 8459 (koira-aitaukset)
suunnittelija Viivi Tasso, viivi.tasso@espoo.fi, puh. 043 826 6971 (Juvanpuiston leikkipaikka)

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme