Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoolaisarkea lasten ja nuorten silmin

Jaa

Espoolaiset lapset ja nuoret ovat kuvanneet lyhyitä videofilmejä arjestaan osana Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa. Videoita on valmistettu espoolaisissa varhaiskasvatuksen yksiköissä, kouluissa ja oppilaitoksissa.

Videoiden kautta pääsee tutustumaan mm. leikkeihin päiväkodin pihalla, oppilaiden näkemyksiin suomalaisuudesta, opiskelijan päivään ja lukuisiin muihin aiheisiin. Keskeisenä teemana videoissa on Suomi100 -juhlavuoden teema ”Yhdessä”.

Videot julkaistaan youtubessa Espoon kaupungin Suomi100Espoo -kanavalla Espoo-päivän ja Suomen itsenäisyyspäivän välisenä aikana ja niitä markkinoidaan myös kaupungin eri sosiaalisen median kanavissa. Videot löytyvät myös muista Espoon kaupungin sosiaalisen median kanavista, joissa tarinoita voi seurata aihetunnisteella #100tarinaaespoo.

Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi kaupunkitapahtumat levittäytyvät eri puolille Espoota kolmen päivän ajan perjantaista sunnuntaihin 25.-27.8.2017.

Ensimmäinen video on julkaistu 25.8.2017 ja se on Ymmerstan koulun 6b luokan oppilaiden tekemä. Linkki videoon: https://youtu.be/fuC0NB7eEdo

Lisätietoja: opetuspäällikkö/undervisningschef Outi Saloranta-Eriksson p. 050 363 2937, outi.saloranta-eriksson@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme