Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon ensimmäinen kansalaisuusjuhla Espoo-päivänä

Jaa

”Suomen kansalaisuuden saaminen ei voi olla vain karu hallintopäätös, vaan sen pitää olla myös asukaslähtöinen tapa kutsua mukaan yhteiseen tekemiseen,” sanoi Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä Espoo-päivänä järjestetyssä kansalaisuusjuhlassa.

Juhlaan oli kutsuttu kaikki vuonna 2016 Suomen kansalaisuuden saaneet espoolaiset, joita on yli 700. Juhlaan saapui paikalle satakunta henkeä. Ohjelmassa nähtiin mm. Olarin Voimistelijoiden edustusjoukkue sekä bluesia ja kansanmusiikkia yhdistävä Juurakko-yhtye. 

”Espoon paras voimavara on espoolaiset ihmiset ja yhteisöt itse, ja Espoon ensimmäinen arvo on asukas- ja asiakaslähtöisyys. Voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä Espoossa on tärkeää saada uudet Suomen kansalaiset aktiivisesti mukaan rakentamaan yhdessä tulevaisuuden Espoota,” Mäkelä jatkoi.

Kaupunginjohtaja Mäkelä lähetti terveisiä myös päättäjille. ”Kansainvälistyvässä ja digitalisoituvassa maailmassa käyttäjälähtöisyys korostuu, erityisesti isoissa kaupungeissa. Asukas- ja käyttäjälähtöiset kehityshankkeet ovat onnistuneet meillä yli odotusten, kun taas puhtaasti hallintolähtöiset kunta- ja soteuudistukset ovat jääneet sutimaan paikalleen. Ehkä tätä kannattaisi pohtia tarkemmin, kun isoja uudistuksia tehdään”, Mäkelä linjasi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme