Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaava- ja katusuunnitelmista kuulutetaan jatkossa vain sähköisesti

Jaa

Espoo luopuu kokonaan tulostettujen kaava-asiakirjojen nähtävillä pidosta kaupungin asiakaspalvelu- ja asiointipisteissä. Toukokuusta alkaen kaava-aineistojen ja katusuunnitelmien nähtävillä olosta kuulutetaan ainoastaan Espoon verkkosivuilla osoitteessa espoo.fi/kuulutukset.

Kaavahankkeiden aineistot löytyvät osoitteesta espoo.fi/kaavakuulutukset. Kuulutuksesta pääsee jatkossa suoraan nähtävillä olevien kaavahankkeiden aineistoihin.

Myös osa rakennuslupiin liittyvistä naapurien kuulemisista julkaistaan jatkossa verkkosivuilla, ei enää sanomalehdissä.

”Espoolaiset hoitavat jo nyt paljon asiointia kaupungin kanssa sähköisesti kotikoneeltaan. Toivomme käytännön lisäävän asukkaiden ja yritysten mahdollisuuksia saada tietoa ajankohtaisista suunnitelmista entistä paremmin,” kertoo kehittämispäällikkö Tiina Eronen.

Kaikkiin kaava- ja katuhankkeisiin voi myös tutustua asiakaspäätteiltä kaupungin asiointipisteissä ja Espoon teknisen ja ympäristötoimen uudessa asiakaspalvelupisteessä osoitteessa Tekniikantie 15, Otaniemi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kehittämispäällikkö Tiina Eronen, Espoon kaupunki, puh. 050 434 2661 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 20.5.201920.5.2019 09:50:55 EESTTiedote

Konsernijaosto merkitsi tiedoksi tammi - maaliskuun 2019 konserniraportin. Merkittävimpien tytäryhtiöiden liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta kaikilla muilla paitsi Omnialla, jolla se pysyi samalla tasolla. Espoon Asuntojen tuloksen ennustetaan olevan talousarviota parempi. Länsimetrolla ja Espoon Sairaalalla tuloksen ennustetaan olevan talousarvion mukainen ja Cateringilla sekä Omnialla hieman talousarviota heikompi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme