Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon katuvaloja korjataan ilkivallan jäljiltä

Jaa

Espoon katuvaloissa esiintyy parhaillaan laajoja toimintahäiriöitä, jotka johtuvat niiden kohtaamasta ilkivallasta. Useisiin katuvalokeskuksiin on murtauduttu Pohjois-Espoossa ja sammutettu katuvalaistus. Valot ovat pimeänä, kunnes keskusten vauriot saadaan korjattua.

Katuvalokeskukseen murtautuja asettaa vaaraan sekä itsensä että muut, sillä sähköiskun vaara on avonaisessa valokeskuksessa aina olemassa. Tästä syystä keskuksiin ei missään tapauksessa pidä mennä koskemaan. Sammutetut katuvalot ovat myös liikenneriski.

Katuvalojen ilkivalta tietää kaupungille useiden tuhansien eurojen vahinkoja.

Tapauksesta on tehty rikosilmoitus. Kaikki havainnot tekijöistä pyydetään ilmoittamaan poliisille.

Yhteyshenkilöt

Reijo Vuosalmi
sähköinsinööri
puh. 043 824 9851
reijo.vuosalmi@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme