Assemblin Oy

Espoon Kauklahteen uusia koteja – Assemblinilta LVISA-toteutukset

Jaa

Asunto Oy Espoon Hansakallion Helmi on rakentumaisillaan Espoon Kauklahteen Firan ja yhteistyökumppaneiden toimesta. Asuintaloja valmistuu kaksi, joihin tulee yhteensä 75 käyttäjäystävällistä asuntoa.

Kuva: As Oy Espoon Hansakallion Helmi, Arkkitehtitoimisto KONKRET Oy
Kuva: As Oy Espoon Hansakallion Helmi, Arkkitehtitoimisto KONKRET Oy

Asukkaat pääsevät hyödyntämään lähistöllä olevia senioripalveluita. Asuintalon aivan naapurissa sijaitsee Elä ja asu -seniorikeskus, josta löytyy monipuoliset liikunta- ja kuntoilupalvelut sekä monitoimitiloja ja tehostetun palvelun asuntoja. Assemblin on mukana Asunto Oy Espoon Hansakallion Helmessä LVISA-kokonaistoteutuksella:

- Teemme Firan kanssa tiivistä yhteistyötä. Aloitimme nyt keväällä myös palvelutalo-kohteen Tikkurilaan Neilikkatielle, joka on etenemässä oikein hyvää vauhtia. Hansakallion Helmi aloitettiin nyt helmikuussa ja työn alustava valmistumisaikataulu on vuoden 2019 alkupuolella, toteaa Assemblinin Talotekniikkaurakoinnin liiketoimintajohtaja Jukka Jäppinen.

Hansakallion Helmi rakentuu 4 kerrokseen ja keskimääräinen huoneistokoko tulee olemaan noin 40,0 m². Asukkaille löytyy yhteistiloja maantasokerroksesta rakennusten pohjoispäädyissä sekä piharakennuksessa sijaitsevassa ulkoiluvälinevarastossa. Asuintalossa jokaisessa asunnossa on myös oma lasitettu parveke, joka suuntautuu kohti sisäpihaa.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: As Oy Espoon Hansakallion Helmi, Arkkitehtitoimisto KONKRET Oy
Kuva: As Oy Espoon Hansakallion Helmi, Arkkitehtitoimisto KONKRET Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Ansatie 3:ssa panostetaan kiinteistön olosuhteisiin ja energiatehokkuuteen21.5.2018 08:32Tiedote

KOy Ansatie 3 on vuonna 1980 rakennettu teollisuus- ja toimistokäytössä oleva kiinteistö Kehä 3 varrella Vantaalla. Kiinteistöön toteutetaan mittavaa energiatehokkuushanketta, jossa modernisoidaan kohteen taloteknisiä järjestelmiä kuten kiinteistöautomaatiojärjestelmää, ilmanvaihtojärjestelmää sekä valaistusta. Assemblin on kohteeseen toteutettavan palvelupaketin päätoteuttaja. Nyt sinä pääset tutustumaan, miten työmaamme etenee ja mitä kaikkea energiatehokkuushanke pitää sisällään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme