Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupungin omakotitonttien hakeminen alkanut

Jaa

Espoon kaupunki luovuttaa 34 omakotitonttia omatoimiseen rakentamiseen syksyllä 2017 järjestettävän tonttihaun kautta. Tonttien haku on alkanut tänään maanantaina 11.9.2017 ja päättyy perjantaina 29.9.2017 klo 12.00.

Tontit sijaitsevat Henttaalla, Saunalahdessa, Kauklahdessa, Kurttilassa, Lintuvaarassa, Järvenperässä, Nupurissa, Perusmäessä ja Kalajärvellä.

Henttaan, Järvenperän, Kalajärven ja Kurttilasta Taltrikinmäen asemakaava-alueen tontit voi ainoastaan vuokrata. Muilta alueilta tontin voi joko vuokrata tai ostaa.

Tontit ovat pinta-aloiltaan 472 - 1800 neliömetriä ja rakennusoikeuksiltaan 120 - 360 kerrosneliömetriä.

Tontille on rakennettava asuinrakennus kolmen (3) vuoden kuluessa tontin luovutuksesta valmiiksi siten, että rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt sen käyttöönotetuksi.

Tontinsaajat arvotaan hakuaikana hakemuksensa jättäneistä. Tontit valitaan arvonnan mukaisessa järjestyksessä. Arvonnassa ovat etusijalla espoolaiset hakijat eli ne, joiden väestötietojärjestelmän mukainen kotikunta 1.1.2017 lähtien on ollut Espoo.

Yksityiskohtaiset tiedot tonteista ja hakumenettelystä sekä hakemuksen jättämisestä löytyvät internetistä: www.espoo.fi/omakotitontit.

Yhteyshenkilöt

Maanmittausteknikko Henry Laine, p. 050 395 2151.

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan päätöksiä 14.2.201814.2.2018 21:28Tiedote

Lautakunta käsitteli lukiokoulutuksen ja perusopetuksen tilankäyttösuunnitelmaa ja palveluverkkoa. Espoonlahden lukio, Etelä-Tapiolan lukio, Kuninkaantien lukio, Leppävaaran lukio ja Tapiolan lukio säilyvät nykyisillä paikoillaan. Olarin lukio siirtyy Otaniemeen, ja Pohjois-Tapiolan lukio ja Haukilahden lukio jatkavat Otaniemessä. Viherlaakson lukio siirtyy Kutojantieltä Viherlaaksoon. Kaitaan lukion ja Espoon yhteislyseon lukion sekä koko perusopetuksen palveluverkon osalta lautakunta palautti tilankäyttösuunnitelman valmisteluun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme