Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunginkirjasto avaa lähikirjastojen omatoimikäytön 6.7.2020

Jaa

Lähikirjastoja ei ole voinut tähän mennessä käyttää omatoimisesti, vaikka monet asiakkaat ovat toivoneet niin. Kesän alussa panepidemiatilanne kuitenkin edellytti, että kirjastoissa on koko ajan henkilökuntaa ohjeistamassa asiakkaita.

Pyörällä kirjastoon. Kuva: Espoon kaupunginkirjasto
Pyörällä kirjastoon. Kuva: Espoon kaupunginkirjasto


Muuttuneen epidemiatilanteen, kohtuullisina pysyneitten kävijämäärien ja asiakkaiden vastuulliseksi osoittautuneen käytöksen vuoksi teimme Espoon kaupunginkirjastossa päätöksen, että osa omatoimiajasta on mahdollista ottaa jälleen käyttöön. 

Useimpiin Espoon lähikirjastoihin pääsee 6.7. alkaen maanantaista perjantaihin klo 7-20. Henkilökuntaa on paikalla klo 11-18.

Kalajärven kirjastossa on aamun omatoimiaika klo 7-11 mutta ilta-aika klo 18-20 alkaa vasta 1.8.

Karhusuon ja Otaniemen kirjastot jatkavat suljettuina 9.8.2020 asti.

Sulkuajan jälkeen Karhusuon kirjasto avautuu uusissa tiloissa Karhusuon koulun yhteydessä osoitteessa Karhuniitynkuja 6. 

Tervetuloa!

Katso uudet omatoimiajat tarkemmin liitteestä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaana Tyrni
Kirjastopalveluiden johtaja |Director of Library Services
Espoon kaupunginkirjasto | Espoo City Library
+358 50 330 1762
jaana.tyrni@espoo.fi

Kuvat

Pyörällä kirjastoon. Kuva: Espoon kaupunginkirjasto
Pyörällä kirjastoon. Kuva: Espoon kaupunginkirjasto
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäasiantuntija

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Läsåret i Esbos grundskolor och gymnasier inleds med närundervisning12.8.2020 10:01:36 EESTTiedote

Finskspråkiga grundskolor och alla gymnasier i Esbo inleder läsåret på torsdag 13.8. Eleverna i de svenskspråkiga grundskolorna börjar skolarbetet nästa veckas tisdag 18.8. Undervisningen inleds i form av närundervisning. Skolorna och gymnasierna följer Utbildningsstyrelses anvisningar om ordnande av utbildning. Utbildningsstyrelsen och övriga myndigheter uppdaterar sina anvisningar kontinuerligt. Vi följer coronavirussituationen och uppdaterar Esbo stads anvisningar enligt behov. Vårdnadshavare och studerande får mer information från skolan eller gymnasiet via Wilma.

Lukuvuosi alkaa lähiopetuksena Espoon peruskouluissa ja lukioissa12.8.2020 09:36:03 EESTTiedote

Lukuvuosi käynnistyy lähiopetuksena suomenkielisissä peruskouluissa ja kaikissa lukioissa 13.8. ja ruotsinkielisissä kouluissa 18.8. Kouluissa ja lukioissa noudatetaan Opetushallituksen määräyksiä opetuksen järjestämisestä. Opetushallituksen ja muiden viranomaisten ohjeita päivitetään jatkuvasti, kun koronatilanne muuttuu. Seuraamme tilannetta ja päivitämme kaupungin ohjeita tarpeen mukaan. Huoltajat ja opiskelijat saavat lisää tietoa koululta tai lukiolta Wilman kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme