Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunginmuseon Punaisen hirven jäljillä -lyhytelokuvalle kultamitali MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä

Jaa

Espoon kaupunginmuseon, Koukku Films Oy:n ja Himmee Creative Oy:n yhteistuotanto Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa (Searching for the Red Moose – Mission in Espoo) palkittiin 14.6. kultaisella mitalilla MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä.

Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa

Espoon kaupunginmuseon, Koukku Films Oy:n ja Himmee Creative Oy:n yhteistuotanto Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa (Searching for the Red Moose – Mission in Espoo) palkittiin 14.6. kultaisella mitalilla MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä. Punaisen hirven jäljillä oli ehdolla keskipitkien filmien sarjassa ja se palkittiin yhdessä saman pistemäärän saaneen Treasures of Nepal -nimisen elokuvan kanssa. Filmin on ohjannut ja käsikirjoittanut Joonas Schwanck. Tuotantoryhmään kuuluivat myös Frans Tihveräinen ja Toni Kauppila. Filmi on nähtävillä Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä KAMUssa Näyttelykeskus WeeGeellä sekä Espoon kaupunginmuseon youtube -kanavalla.

MUSAIONfilm 2017 – F@IMP 2.0 on kahden filmifestivaalin yhteistyössä järjestämä kansainvälinen tapahtuma, joka keskittyy museoiden ja kulttuuriperintöorganisaatioiden filmituotantoihin, audiovisuaalisiin sekä muihin digitaalisiin tuotantoihin. Musaion Filmfestival on tsekkiläinen museoiden filmituotantoihin keskittyvä vuosittainen festivaali, joka järjestetään Jan Amos Comenius -museossa Uhersky Brodissa. F@IMP 2.0. on kansainvälisen museojärjestön ICOMin audiovisuaalisiin ja digitaalisiin tuotantoihin erikoistuneen alakomitean AVICOMin vuosittainen festivaali ja kilpailu, jossa palkitaan museoiden digitaalisia tuotantoja useissa eri kategorioissa. Tänä vuonna mukaan festivaalille oli ilmoittautunut 34 tuotantoa, joista 12 henkinen jury päätti voittajat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Siltainsuu, museolehtori, Espoon kaupunginmuseo
043-8256085, jenni.siltainsuu@espoo.fi

Joonas Schwanck, Koukku Films
joonas.schwanck@gmail.com

Kuvat

Lataa
Espoon kaupunginmuseon näyttelypäällikkö Carina Jaatinen vastaanottaa palkintoa
Espoon kaupunginmuseon näyttelypäällikkö Carina Jaatinen vastaanottaa palkintoa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

www.espoonkaupunginmuseo.fiwww.kulttuuriespoo.fi  

#espoonkaupunginmuseo #kulttuuriespoo

@espoocitymuseum @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunkipyörät tulivat Espooseen jäädäkseen - laaja järjestelmä käyttöön ensi keväänä18.10.2017 22:39Tiedote

Espoon kaupunki jatkaa oman kaupunkipyöräjärjestelmänsä hankinnan valmistelua. Tekninen lautakunta päätti asiasta 18.10.2017. Espooseen hankittava kaupunkipyöräjärjestelmä kattaa keväästä 2018 lähtien 700 pyörää ja 70 pyöräasemaa. Kaupunkipyörien soveltuvuutta Espooseen on toukokuusta lähtien kokeiltu Matinkylän ja Olarin alueilla 100 pyörän ja 10 pyöräaseman voimin. Tekninen lautakunta kehotti tutkimaan mahdollisuutta laajentaa kaupunkipyöräjärjestelmää mahdollisimman nopeasti myös Leppävaaran alueelle.

Tapiola Sinfoniettan Beatles-konsertti käynnistää Nenäpäivä-kampanjan 26.10.18.10.2017 14:45Tiedote

HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertti Espoon kulttuurikeskuksessa 26.10. käynnistää Nenäpäivä-kampanjan, joka toteutetaan tänä vuonna 26.10.–19.11. Konsertissa kuullaan Beatlesin parhaita biisejä upeina orkesterisovituksina. Kitaristi Marzi Nymanin johtaman Tapiola Sinfoniettan kanssa lavalla nähdään joukko maamme valovoimaisimpia artisteja, mm. Ellinoora, Janna, Pepe Willberg ja Von Hertzen Brothers.

Tornitalon asukkaat muuttavat 21-kerroksisen asuintalonsa suureksi valoteokseksi Espoossa17.10.2017 19:40Tiedote

Asukkaat toteuttavat suurikokoisen valoteoksen 21-kerroksiseen kerrostaloonsa lauantaina 21.10. klo 18-20. Leppävaaran juna-aseman vieressä sijaitsevan tornitalon asukkaat valaisevat oman kotinsa ikkunat värikkäin valoin yhdessä kuvataiteilija Anne Roinisen kanssa, jolloin kaupunkimaisemaan muodostuu hetkellisesti näyttävä taideteos. Valoinstallaatiota kutsutaan katsomaan kaikki kaupunkilaiset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme