Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunginmuseon Punaisen hirven jäljillä -lyhytelokuvalle kultamitali MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä

Jaa

Espoon kaupunginmuseon, Koukku Films Oy:n ja Himmee Creative Oy:n yhteistuotanto Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa (Searching for the Red Moose – Mission in Espoo) palkittiin 14.6. kultaisella mitalilla MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä.

Espoon kaupunginmuseon näyttelypäällikkö Carina Jaatinen vastaanottaa palkintoa
Espoon kaupunginmuseon näyttelypäällikkö Carina Jaatinen vastaanottaa palkintoa

Espoon kaupunginmuseon, Koukku Films Oy:n ja Himmee Creative Oy:n yhteistuotanto Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa (Searching for the Red Moose – Mission in Espoo) palkittiin 14.6. kultaisella mitalilla MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä. Punaisen hirven jäljillä oli ehdolla keskipitkien filmien sarjassa ja se palkittiin yhdessä saman pistemäärän saaneen Treasures of Nepal -nimisen elokuvan kanssa. Filmin on ohjannut ja käsikirjoittanut Joonas Schwanck. Tuotantoryhmään kuuluivat myös Frans Tihveräinen ja Toni Kauppila. Filmi on nähtävillä Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä KAMUssa Näyttelykeskus WeeGeellä sekä Espoon kaupunginmuseon youtube -kanavalla.

MUSAIONfilm 2017 – F@IMP 2.0 on kahden filmifestivaalin yhteistyössä järjestämä kansainvälinen tapahtuma, joka keskittyy museoiden ja kulttuuriperintöorganisaatioiden filmituotantoihin, audiovisuaalisiin sekä muihin digitaalisiin tuotantoihin. Musaion Filmfestival on tsekkiläinen museoiden filmituotantoihin keskittyvä vuosittainen festivaali, joka järjestetään Jan Amos Comenius -museossa Uhersky Brodissa. F@IMP 2.0. on kansainvälisen museojärjestön ICOMin audiovisuaalisiin ja digitaalisiin tuotantoihin erikoistuneen alakomitean AVICOMin vuosittainen festivaali ja kilpailu, jossa palkitaan museoiden digitaalisia tuotantoja useissa eri kategorioissa. Tänä vuonna mukaan festivaalille oli ilmoittautunut 34 tuotantoa, joista 12 henkinen jury päätti voittajat.

Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Siltainsuu, museolehtori, Espoon kaupunginmuseo
043-8256085, jenni.siltainsuu@espoo.fi

Joonas Schwanck, Koukku Films
joonas.schwanck@gmail.com

Kuvat

Espoon kaupunginmuseon näyttelypäällikkö Carina Jaatinen vastaanottaa palkintoa
Espoon kaupunginmuseon näyttelypäällikkö Carina Jaatinen vastaanottaa palkintoa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

www.espoonkaupunginmuseo.fiwww.kulttuuriespoo.fi  

#espoonkaupunginmuseo #kulttuuriespoo

@espoocitymuseum @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme