Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunginmuseon Punaisen hirven jäljillä -lyhytelokuvalle kultamitali MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä

15.6.2017 17:22 | Espoon kaupunki - Esbo stad

Jaa

Espoon kaupunginmuseon, Koukku Films Oy:n ja Himmee Creative Oy:n yhteistuotanto Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa (Searching for the Red Moose – Mission in Espoo) palkittiin 14.6. kultaisella mitalilla MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä.

Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa

Espoon kaupunginmuseon, Koukku Films Oy:n ja Himmee Creative Oy:n yhteistuotanto Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa (Searching for the Red Moose – Mission in Espoo) palkittiin 14.6. kultaisella mitalilla MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä. Punaisen hirven jäljillä oli ehdolla keskipitkien filmien sarjassa ja se palkittiin yhdessä saman pistemäärän saaneen Treasures of Nepal -nimisen elokuvan kanssa. Filmin on ohjannut ja käsikirjoittanut Joonas Schwanck. Tuotantoryhmään kuuluivat myös Frans Tihveräinen ja Toni Kauppila. Filmi on nähtävillä Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä KAMUssa Näyttelykeskus WeeGeellä sekä Espoon kaupunginmuseon youtube -kanavalla.

MUSAIONfilm 2017 – F@IMP 2.0 on kahden filmifestivaalin yhteistyössä järjestämä kansainvälinen tapahtuma, joka keskittyy museoiden ja kulttuuriperintöorganisaatioiden filmituotantoihin, audiovisuaalisiin sekä muihin digitaalisiin tuotantoihin. Musaion Filmfestival on tsekkiläinen museoiden filmituotantoihin keskittyvä vuosittainen festivaali, joka järjestetään Jan Amos Comenius -museossa Uhersky Brodissa. F@IMP 2.0. on kansainvälisen museojärjestön ICOMin audiovisuaalisiin ja digitaalisiin tuotantoihin erikoistuneen alakomitean AVICOMin vuosittainen festivaali ja kilpailu, jossa palkitaan museoiden digitaalisia tuotantoja useissa eri kategorioissa. Tänä vuonna mukaan festivaalille oli ilmoittautunut 34 tuotantoa, joista 12 henkinen jury päätti voittajat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Siltainsuu, museolehtori, Espoon kaupunginmuseo
043-8256085, jenni.siltainsuu@espoo.fi

Joonas Schwanck, Koukku Films
joonas.schwanck@gmail.com

Kuvat

Lataa
Espoon kaupunginmuseon näyttelypäällikkö Carina Jaatinen vastaanottaa palkintoa
Espoon kaupunginmuseon näyttelypäällikkö Carina Jaatinen vastaanottaa palkintoa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

www.espoonkaupunginmuseo.fiwww.kulttuuriespoo.fi  

#espoonkaupunginmuseo #kulttuuriespoo

@espoocitymuseum @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo-päivä 25.–27.8. on suurempi kuin koskaan: tapahtumia on mukana ennätykselliset 25017.8.2017 09:09Tiedote

Espoossa vietetään kaupungin perinteistä nimikkopäivää elokuun viimeisenä viikonloppuna. Ainutkertaisen Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Espoo-päivä on kasvanut koko viikonlopun pituiseksi kaupunkijuhlaksi. Espoo-päivä on Suomi 100 -juhlavuoden valtakunnallisen Yhdessä-viikonlopun suurimpia tapahtumia. Mukana on tänä vuonna ennätysmäärä ohjelmaa. Perjantain avajaispäistä alkaen nähtävää, koettavaa ja tekemistä on koko viikonlopun ajan aina sunnuntai-iltaan saakka. Ympäri kaupunkia voi kokea peräti yli 250 maksutonta tapahtumaa. Avajaispäivän tapahtumia on yötä myöten huipentuen Felix Zengerin ja Tapiola Sinfoniettan konserttiin Espoon kulttuurikeskuksessa. Lauantain rikkaan ohjelmakavalkadin yhteiset hetket kruunaavat tunnelmalliset piknik-illalliset Auroran pihamaalla, Tapiolan torialueella, Sellosalin edustalla, Tuomarilan puutarhoissa, Nuuksiossa luonnon keskellä sekä Keilalahden rannalla. Espoo-päivän viikonloppu saa juhlavan päätöksensä sunnuntaina, kun Matinkylässä valmistuu sado

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme