Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kirjastot, kulttuuritilat ja museot suljetaan

Jaa

Hallitus päätti maanantaina poikkeuksellisista, käytännössä kaikkien kansalaisten arkeen vaikuttavista rajoitustoimenpiteistä koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Tämä koskee Espoon osalta kaikkia kirjastoja, kulttuurikeskusta, näyttelykeskus WeeGeetä ja kaikkia muita kulttuuritiloja, jotka suljetaan tänään 17.3. Tilat pysyvät suljettuina 13.4.2020 asti.

Hallitus päätti maanantaina poikkeuksellisista, käytännössä kaikkien kansalaisten arkeen vaikuttavista rajoitustoimenpiteistä koronavirusepidemian hillitsemiseksi.
Päätöksen mukaan, suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Hallitus suosittelee yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.

Tämä koskee Espoon osalta kaikkia kirjastoja, kulttuurikeskusta, näyttelykeskus WeeGeetä ja kaikkia muita kulttuuritiloja, jotka suljetaan tänään 17.3. Tilat pysyvät suljettuina 13.4.2020 asti. Myös kaupungissa toimiva yksityisen ja kolmannen sektorin toiminta seuraa valtioneuvoston linjauksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Espoon kaupunki
kulttuurin tulosyksikkö
kulttuurijohtaja
Susanna Tommila
puh. +358 43 825 5074
susanna.tommila@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kulttuurin tulosyksikkö vastaa Espoon kulttuuritarjonnasta ja kulttuuriprofiilista. Tulosyksikköön kuuluu neljä palvelualuetta: kaupunginkirjasto, kaupunginmuseo, kaupunginorkesteri Tapiola Sinfonietta sekä tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme