Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kuudesluokkalaiset juhlivat itsenäistä Suomea 4.12.2018

Jaa

Espoon koulujen kuudesluokkalaiset on kutsuttu yhteiseen itsenäisyysjuhlaan 4.12. Tänä vuonna toista kertaa järjestettävän itsenäisyysjuhlan ohjelmaan kuuluu kaupunginjohtajan ja sivistystoimen edustajien kättelyn ohella juhlapuhe, musiikkiesityksiä ja tanssia. Juhlimme yhdessä Suomen itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyysjuhliin osallistuvat lähes kaikki Espoon koulujen kuudesluokkalaiset, yhteensä yli 3 300 oppilasta. Kouluilla on syksyn aikana valmistauduttu innolla juhliin ja oppilaat ovat harjoitelleet juhlissa tanssittavia tansseja kuten kikapoa ja valssia. Aamupäivän juhlassa vieraita vastaanottamassa ja puhujana on sivistystoimen johtaja Aulis Pitkälä, iltapäivän juhlassa Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.

Juhlan ohjelma

Ensimmäinen juhla aamupäivällä klo 9-11, iltapäivän juhla klo 13-15

o Varusmiehet vastaanottavat juhlavieraat Opinmäen ovilla
o Alkumalja, pieni suolainen sekä makea cocktailpala
o Kättelijöinä kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, sivistystoimen johtaja Aulis Pitkälä, suomenkielisen opetustoimen johtaja Kaisu Toivonen, ruotsinkielisten sivistyspalvelujen johtaja Barbro Högström sekä järjestävien koulujen rehtorit
o Tervetuloa, avauspuhe: kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä / sivistystoimen johtaja Aulis Pitkälä
o Tanssia Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan tahdittamana: kikapo ja valssi
o Viihteellistä musiikkia: Varusmiessoittokunnan aliupseerikurssin bändilinja
o Maamme-laulu

Itsenäisyysjuhlan järjestävät yhteistyössä Espoon sivistystoimi, Sunan koulu, Espoo International School, Olarin koulu, Opinmäki ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.


Jouluksi kotiin -konsertti 4.12. klo 18

Saman päivän iltana Opinmäessä järjestetään Jouluksi kotiin -konsertti. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan ja Espoon sivistystoimen yhteistyössä järjestämässä konsertissa esiintyy Sunan koulun kuoro. Luvassa on tunnelmallista joulumusiikkia sekä yhteislaulua. Konsertti alkaa klo 18 ja siihen on maksuton sisäänpääsy (käsiohjelma 10 e).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Espoon kaupunki:

Tytti Tyrväinen, viestintäasiantuntija, suomenkielinen opetus, 050 3395887, tytti.tyrvainen@espoo.fi
Karolina Lanu, kommunikationsspecialist, Svenska bildningstjänster, 043 8266831, karolina.lanu@espoo.fi

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta:

Viestintävastaava, oppilas Toni Pakarinen 045 8730889

Lasten itsenäisyyspäivän juhla:
Tuotantovastaava, oppilas Lauri Heimonen 044 3302426

Jouluksi kotiin -konsertti:
Tuotantovastaava, oppilas Antti Honkanen 040 0330251

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme