Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon liikunnalle luodaan uutta visiota

Jaa

Liikuntapalveluiden visiotyö sai liikunta- ja nuorisolautakunnalta täyden tuen. Espoo liikkuu 2030 -visio valmistuu tammikuussa 2019.

Liikuntapalveluiden tavoitteena on, että kaikilla espoolaisilla on mahdollisuus osallistua ja kokea liikunnasta kumpuava ilo ja sen tuoma hyvinvointi. Palveluiden sisällöt ja periaatteet tukevat ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää kehitystä.

- Olemme arvioineet palveluidemme nykytilan, kehitystoimenpiteet ja Espoo Liikkuu 2030 -vision kestävän kehityksen näkökulmasta, kertoo liikunta- ja nuorisojohtaja Martti Merra. -Valtuustokauden tavoite on, että Espoo on Suomen liikkuvin kunta. Jotta nykytilannetta voidaan arvioida rehellisesti, olemme asemoineet itsemme kaikissa palveluissa suhteessa muihin suomalaisiin kaupunkeihin. 

Visiotyö 2030 on tehty pääosin Espoon liikunta- ja nuorisopalveluiden henkilökunnan voimin. Lisäksi liikunta- ja nuorisolautakunnan kanssa on pidetty visiotyöstä seminaari ja espoolaisen seuraurheilun tilasta on toteutettu laaja seurakysely. Espoon huippu-urheilun strategia on laadittu tiiviissä yhteistyössä Espoon urheiluseuroja edustavan seurojen edunvalvontaryhmän kanssa. Strategia esitetään seuroille 27.11.2018.

-Palveluidemme osalta voimme olla jo nyt varsin ylpeitä. Jotta olisimme valtuustotavoitteen mukaisesti Suomen liikkuvin kunta, tarvitsemme tueksemme liikunnan ja urheilun laajempaa arvostusta, Merra tiivistää.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, puh 046 942 5235 Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 20.5.201920.5.2019 09:50:55 EESTTiedote

Konsernijaosto merkitsi tiedoksi tammi - maaliskuun 2019 konserniraportin. Merkittävimpien tytäryhtiöiden liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta kaikilla muilla paitsi Omnialla, jolla se pysyi samalla tasolla. Espoon Asuntojen tuloksen ennustetaan olevan talousarviota parempi. Länsimetrolla ja Espoon Sairaalalla tuloksen ennustetaan olevan talousarvion mukainen ja Cateringilla sekä Omnialla hieman talousarviota heikompi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme