Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan päätöksiä 24.1.2018

Jaa

Lautakunta hyväksyi sivistystoimen yleiset palveluverkkoperiaatteet ja sai tiedoksi koulujen ja lukioiden tilankäyttösuunnitelman valmistelutilanteen ja kuntalaisilta kerätyt palautteet.

TIEDOTE OPETUS- JA VARHAISKASVATUSLAUTAKUNNAN KOKOUKSESTA 24.1.2018

Sivistystoimen yleiset palveluverkkoperiaatteet vuosille 20202030

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta käsitteli sivistystoimen yleisiä palveluverkkoperiaatteita vuosille 2020­−2030. Lautakunta teki esityksen mukaisiin periaatteisiin lukuisia muutoksia ja lisäyksiä. Lautakunta päätti esittää, että kaupunginhallitus vie valtuustolle hyväksyttäväksi kokouksessa päätetyt palveluverkkoperiaatteet.

Palveluverkkoperiaatteilla edistetään sivistystoimen tarkoituksenmukaisten palvelujen järjestämistä ja palveluverkon kehittämistä. Palveluverkko kattaa lähipalvelut ja alueelliset palvelut, kaupunkitasoiset ja seudulliset palvelut. Tarkoituksenmukainen palveluverkko ja laadukkaat palvelut edistävät espoolaisten hyvinvointia ja oppimista turvallisissa ja terveellisissä toimintaympäristöissä.

Suomenkielisen perusopetuksen ja lukiokoulutuksen palveluverkko

Lautakunta käsittelee koulujen ja lukioiden tilankäyttösuunnitelmaa 2018–2027 ja palveluverkkoa kokouksessaan 14.2.2018. Tässä kokouksessa lautakunta sai tiedoksi valmistelun tilanteen sekä tilankäyttösuunnitelmasta kerätyt kuntalaisten palautteet, joita saatiin yli tuhat.

Oikaisuvaatimus lautakunnan päätökseen iltapäivätoiminnan järjestämismuotojen ja palveluntuottajien valintaperusteiden hyväksymisestä

Lautakunta palautti asian käsittelyyn ja edellyttää että päätökseen liitetään lainsäädännöllinen ja viranomaisohjeistus, joka koskee käsiteltävää asiaa.

Muut asiat lautakunta päätti esityksen mukaan tai pienin muutoksin.

Lisätietoja:
Sanna Lauslahti, lautakunnan puheenjohtaja, puh. 050 512 2380
Kaisu Toivonen, opetustoimen johtaja, puh. 050 511 3398, kaisu.m.toivonen@espoo.fi
Virpi Mattila, varhaiskasvatuksen johtaja, puh. 050 347 5845, virpi.mattila@espoo.fi

Esityslista
Lautakunnan jäsenet

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme