Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan päätöksiä 24.1.2018

Jaa

Lautakunta hyväksyi sivistystoimen yleiset palveluverkkoperiaatteet ja sai tiedoksi koulujen ja lukioiden tilankäyttösuunnitelman valmistelutilanteen ja kuntalaisilta kerätyt palautteet.

TIEDOTE OPETUS- JA VARHAISKASVATUSLAUTAKUNNAN KOKOUKSESTA 24.1.2018

Sivistystoimen yleiset palveluverkkoperiaatteet vuosille 20202030

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta käsitteli sivistystoimen yleisiä palveluverkkoperiaatteita vuosille 2020­−2030. Lautakunta teki esityksen mukaisiin periaatteisiin lukuisia muutoksia ja lisäyksiä. Lautakunta päätti esittää, että kaupunginhallitus vie valtuustolle hyväksyttäväksi kokouksessa päätetyt palveluverkkoperiaatteet.

Palveluverkkoperiaatteilla edistetään sivistystoimen tarkoituksenmukaisten palvelujen järjestämistä ja palveluverkon kehittämistä. Palveluverkko kattaa lähipalvelut ja alueelliset palvelut, kaupunkitasoiset ja seudulliset palvelut. Tarkoituksenmukainen palveluverkko ja laadukkaat palvelut edistävät espoolaisten hyvinvointia ja oppimista turvallisissa ja terveellisissä toimintaympäristöissä.

Suomenkielisen perusopetuksen ja lukiokoulutuksen palveluverkko

Lautakunta käsittelee koulujen ja lukioiden tilankäyttösuunnitelmaa 2018–2027 ja palveluverkkoa kokouksessaan 14.2.2018. Tässä kokouksessa lautakunta sai tiedoksi valmistelun tilanteen sekä tilankäyttösuunnitelmasta kerätyt kuntalaisten palautteet, joita saatiin yli tuhat.

Oikaisuvaatimus lautakunnan päätökseen iltapäivätoiminnan järjestämismuotojen ja palveluntuottajien valintaperusteiden hyväksymisestä

Lautakunta palautti asian käsittelyyn ja edellyttää että päätökseen liitetään lainsäädännöllinen ja viranomaisohjeistus, joka koskee käsiteltävää asiaa.

Muut asiat lautakunta päätti esityksen mukaan tai pienin muutoksin.

Lisätietoja:
Sanna Lauslahti, lautakunnan puheenjohtaja, puh. 050 512 2380
Kaisu Toivonen, opetustoimen johtaja, puh. 050 511 3398, kaisu.m.toivonen@espoo.fi
Virpi Mattila, varhaiskasvatuksen johtaja, puh. 050 347 5845, virpi.mattila@espoo.fi

Esityslista
Lautakunnan jäsenet

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

EMMA's autumn opens with strong contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh15.8.2018 09:22Tiedote

EMMA – Espoo Museum of Modern Art opens its autumn season with a lineup of leading contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh. Curated picks from the EMMA collection will simultenously feature in a series of changing temporary exhibitions. The 50th anniversary of the iconic Futuro House will culminate at the Wegee Exhibition Centre with the public debut of Plastic Heart, a sound installation by Mika Taanila opening on Friday, 17.8.2018.

EMMA inleder höstsäsongen med starka samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh 15.8.2018 08:51Tiedote

EMMA – Esbo moderna konstmuseums höstprogram lyfter fram ledande internationella samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh. Dessutom visas tillfälliga utställningar av verk ur museets samlingar. På Utställningscentret WeeGee kulminerar Futurohusets 50-årsjubileum fredagen den 17 augusti i Mika Taanilas ljudinstallation Platshjärta, gjord enkom till Futurohuset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme