Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan päätöksiä 24.1.2018

Jaa

Lautakunta hyväksyi sivistystoimen yleiset palveluverkkoperiaatteet ja sai tiedoksi koulujen ja lukioiden tilankäyttösuunnitelman valmistelutilanteen ja kuntalaisilta kerätyt palautteet.

TIEDOTE OPETUS- JA VARHAISKASVATUSLAUTAKUNNAN KOKOUKSESTA 24.1.2018

Sivistystoimen yleiset palveluverkkoperiaatteet vuosille 20202030

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta käsitteli sivistystoimen yleisiä palveluverkkoperiaatteita vuosille 2020­−2030. Lautakunta teki esityksen mukaisiin periaatteisiin lukuisia muutoksia ja lisäyksiä. Lautakunta päätti esittää, että kaupunginhallitus vie valtuustolle hyväksyttäväksi kokouksessa päätetyt palveluverkkoperiaatteet.

Palveluverkkoperiaatteilla edistetään sivistystoimen tarkoituksenmukaisten palvelujen järjestämistä ja palveluverkon kehittämistä. Palveluverkko kattaa lähipalvelut ja alueelliset palvelut, kaupunkitasoiset ja seudulliset palvelut. Tarkoituksenmukainen palveluverkko ja laadukkaat palvelut edistävät espoolaisten hyvinvointia ja oppimista turvallisissa ja terveellisissä toimintaympäristöissä.

Suomenkielisen perusopetuksen ja lukiokoulutuksen palveluverkko

Lautakunta käsittelee koulujen ja lukioiden tilankäyttösuunnitelmaa 2018–2027 ja palveluverkkoa kokouksessaan 14.2.2018. Tässä kokouksessa lautakunta sai tiedoksi valmistelun tilanteen sekä tilankäyttösuunnitelmasta kerätyt kuntalaisten palautteet, joita saatiin yli tuhat.

Oikaisuvaatimus lautakunnan päätökseen iltapäivätoiminnan järjestämismuotojen ja palveluntuottajien valintaperusteiden hyväksymisestä

Lautakunta palautti asian käsittelyyn ja edellyttää että päätökseen liitetään lainsäädännöllinen ja viranomaisohjeistus, joka koskee käsiteltävää asiaa.

Muut asiat lautakunta päätti esityksen mukaan tai pienin muutoksin.

Lisätietoja:
Sanna Lauslahti, lautakunnan puheenjohtaja, puh. 050 512 2380
Kaisu Toivonen, opetustoimen johtaja, puh. 050 511 3398, kaisu.m.toivonen@espoo.fi
Virpi Mattila, varhaiskasvatuksen johtaja, puh. 050 347 5845, virpi.mattila@espoo.fi

Esityslista
Lautakunnan jäsenet

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme