Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon palvelutorit avoinna vain osittain – suosittelemme etäasiointia

Jaa

Osa julkisista palveluista Ison Omenan ja Kalajärven palvelutoreilla sulkeutuu tai siirtyy etäpalveluun ajalla 30.11.–20.12.2020. Syynä tähän ovat koko pääkaupunkiseudulla voimaan astuvat rajoitukset, joiden avulla viranomaiset pyrkivät estämään koronaviruksen leviämistä.

Kuvituskuva: Espoon kaupunki
Kuvituskuva: Espoon kaupunki

Molemmilla palvelutoreilla avoinna pysyvät välttämättömät sosiaali- ja terveyspalvelut sekä asiointipisteet, ja Ison Omenan palvelutorilla Kela. Muut palvelut joko suljetaan kokonaan, siirretään etäpalveluksi verkon tai puhelimen päähän tai tarjotaan rajoitetusti itsepalveluna.

Tarkista tarkat palvelutori- ja palvelukohtaiset tiedot:

Paikan päälle vain terveenä ja välttämättömissä asioissa

Ison Omenan ja Kalajärven palvelutorit kannustavat asiakkaitaan käyttämään mahdollisimman paljon sähköisiä palvelukanavia ja tulemaan paikan päälle vain, jos se on välttämätöntä.

Paikan päälle palvelutoreille saat tulla vain, kun sinulla ei ole pieniäkään koronaan viittaavia flunssa- tai vatsaoireita. Silloinkin suosittelemme, että hoidat asiasi mahdollisimman ripeästi. Käytä aina maskia tai visiiriä.

”Jos tulet paikan päälle, huolehdi 1–2 metrin turvaväleistä, pese tai desinfioi kätesi, yski hihaan sekä käytä maskia, ellei sinulla ole terveydellistä estettä sen käyttämiseen”, vetoaa asiointipalvelupäällikkö Anna-Maija Aalto kaikkiin asiakkaisiin.

Tapahtumat ja harrastusryhmät tauolle

Kaikki yleisötapahtumat ja harrastusryhmät peruutetaan 30.11.2020 alkaen sekä Ison Omenan että Kalajärven palvelutoreilla.

Ison Omenan ja Kalajärven palvelutorien kokous- ja työtilat ovat toistaiseksi kokonaan pois käytöstä.

Palvelutorien toiminta pyritään palauttamaan normaaliksi heti, kun koronatilanne ja viranomaisten suositukset sen sallivat.

Kootut ohjeet korona-aikana: www.espoo.fi/koronavirus 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

asiointipalvelupäällikkö Anna-Maija Aalto, puh. 040 507 9083, anna-maija.aalto@espoo.fi

Kuvat

Kuvituskuva: Espoon kaupunki
Kuvituskuva: Espoon kaupunki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Palvelutalo Hopeakuussa uusia koronavirustartuntoja25.1.2021 18:46:32 EETTiedote

Tiedotimme 15.1.2021 Palvelutalo Hopeakuussa ilmenneistä koronavirustartunnoista. Tuolloin koronavirustartunta oli ilmennyt yhdeksällä asukkaalla ja seitsemällä työntekijällä. Hoivakodissa tehdyissä seurantatesteissä on ilmennyt uusia tartuntoja. Tartuntoja on ilmennyt kahdessa ryhmäkodissa. Tämän hetkisten tietojen mukaan ei ole syytä epäillä koronavirusmuunnoksen mahdollisuutta. Tällä hetkellä koronavirustautitapauksia on todettu yhteensä 20:llä asukkaalla, joista viisi sairastunutta on menehtynyt. Koronavirustartuntoja on ilmennyt yhteensä yhdellätoista työntekijällä. -Esitämme osanottomme menehtyneiden asukkaiden omaisille ja läheisille, Palvelutalo Hopeakuusta vastaavan Espoon Eläkekotisäätiön toiminnanjohtaja Irene Valo ja Espoon kaupungin vanhuspalvelujen johtaja Matti Lyytikäinen sanovat. Tartunnan saaneet asukkaat on eristetty muista asukkaista ja tartunnan saaneet henkilökunnan jäsenet on määrätty eristykseen. Lisäksi hoivakodissa altistuneet henkilöt on määrätty karanteeniin

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme