Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnassa 25.11.2020

Jaa

Sosiaali- ja terveyslautakunnan keskiviikon 25.11.2020 kokouksen esityslistalla ovat mm. toimialan kolmas vuoden 2020 osavuosikatsaus ja maskien jakelu vammaisille ja omaishoitajille. Lautakunta käsittelee myös päivitetyt kotihoidon myöntämisen perusteet sekä ehkäisevän toimeentulotuen myöntämisen ohjeen. Lisäksi lautakunta kokoontuu iltakouluun käsittelemään Länsi-Uudenmaan kulkukeskusta torstaina 26.11.2020.

Maskien jakelu vammaisille ja omaishoitajille

Lautakunnalle ehdotetaan, että kaikille vammaisille henkilöille ja omaishoitajille toimitetaan suu-nenäsuojuksia koronavirustartunnoilta suojautumiseen. Suojaimet on tarkoitettu käytettäväksi liikuttaessa kodin ulkopuolella julkisissa tiloissa, kun turvaväliä ei ole mahdollista pitää.
Vammaisneuvosto on esittänyt, että Espoo toimittaa maskeja ja visiirejä vammaisille ja omaishoidon piirissä oleville suoraan kotiin. Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti kokouksessaan 21.10.2020, että lautakunnalle valmistellaan esitys maskien ja visiirien toimittamisesta suoraan kotiin vammaisille ja omaishoidon piirissä oleville henkilöille.

Kolmas osavuosikatsaus 2020

Sosiaali- ja terveyslautakunta käsittelee vuoden 2020 kolmatta osavuosikatsausta ajalta tammikuu – lokakuu. Osavuosikatsauksessa esitetään, että vanhusten palveluiden toimintamenojen määrärahaa lisätään 2,8 milj. eurolla, terveyspalveluiden tuloarviota vähennetään 5,7 milj. eurolla ja toimintamenojen määrärahoja lisätään 6,9 milj. eurolla, perhe- ja sosiaalipalveluiden tuloarviota vähennetään 2,7 milj. eurolla ja toimintamenojen määrärahoja lisätään 5 milj. eurolla.

Lisätiedot 

Sosiaali- ja terveyslautakunnan kokousaineisto 

Sosiaali- ja terveyslautakunnan kaikki esityslistat, kokousaineistot ja pöytäkirjat 

Perusturvajohtaja Juha Metso, p. 050 532 7321, juha.metso@espoo.fi  

Terveyspalvelujen johtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535, sanna.svahn@espoo.fi  

Lautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604, saara.hyrkko@eduskunta.fi  

Lautakunnan sihteeri, hallintopäällikkö Elina Yli-Koski, p. 046 877 1962, elina.yli-koski@espoo.fi  

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo-päivää vietetään perinteiseen tapaan elokuun viimeisenä lauantaina 28.8.202111.5.2021 09:59:28 EEST | Tiedote

Espoo-päivää juhlitaan yhdessä koko kaupungin kanssa elokuun viimeisenä lauantaina 28.8.2021. Juhlintaan ja kaupunkijuhlan viettoon kutsutaan mukaan kaikki kaupunkilaiset ja kaupungin ystävät. Tänä vuonna poikkeusajan vuoksi erityisen odotettu Espoo-päivä muodostuu kaupunginosa- ja puutarhajuhlista sekä keskustelutilaisuuksista. Virtuaalisesti saavutettavat sisällöt verkossa tukevat ohjelmistoa ja ne kootaan Espoon digitaaliseen kulttuuritaloon Urban Espooseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme