Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnassa ensi keskiviikkona 20.11.2019

Jaa

Lautakunta käsittelee Suur-Matinkylän alueen terveysasemapalveluja.

Lautakunnalle esitetään, että Kuitinmäen asukkaiden terveysasemapalvelut siirretään Ison Omenan terveysasemalta Oma Lääkärisi Matinkylän väestövastuulle 1.1.2020 alkaen.

Muutoksen myötä Ison Omenan terveysasemalla on mahdollista päästä nopeammin kiireettömään hoitoon. Terveysasema pystyy myös paremmin vastaamaan väestönkasvun myötä lisääntyvään kysyntään. Oma Lääkärisi Matinkylä pystyy hoitamaan nykyistä suuremman asiakasmäärän. Asukkaat voivat halutessaan vaihtaa terveysasemaa. Muutos ei vaikuta Espoon kaupungin henkilöstömäärään.

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyslautakunnan kokousaineisto 20.11.2019
Sosiaali- ja terveyslautakunnan kaikki esityslistat, kokousaineistot ja pöytäkirjat 
Terveyspalvelujen johtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535
Lautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604
Lautakunnan sihteeri, hallintopäällikkö Elina Yli-Koski, p. 046 877 1962

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

@Espoonsote Twitterissä  

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Ison Omenan palvelutorin asiakasmäärä kohosi yli 1,5 miljoonaan23.1.2020 13:58:44 EETTiedote

Ison Omenan palvelutori saavutti vuonna 2019 jälleen uuden kävijäennätyksen. Palvelutorilla tilastoitiin yhteensä 1 546 133 asiakaskäyntiä. Kasvua edellisvuoteen oli noin kuusi prosenttia. Palvelutorin asiakaskäyntimäärä on kasvanut koko ajan siitä lähtien, kun se avattiin elokuussa 2016. Arkipäivisin Palvelutorilla vierailee jopa 5 000–6 000, viikonloppuisin keskimäärin 2 000 asiakasta.

Espoo – an innovative promoter of sustainable tourism23.1.2020 11:03:34 EETPress release

Espoo is one of the most sustainable cities in Europe and a pioneer of sustainable development. Espoo has an ambitious objective to be carbon neutral by 2030. In addition, major corporations in Espoo, such as Neste, are some of the most responsible companies in the world. This is complemented by Visit Finland’s Sustainable Travel Finland programme (STF), aimed at destinations and travel operators in the region. Espoo is one of the pilot regions together with Helsinki and Vantaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme