Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnassa ensi torstaina 28.9.2017

Jaa

Lautakunta käsittelee vuoden 2018 talousarvioesitystä ja kotihoidon asiakkuuskriteerejä.

4. Talousarvio ja taloussuunnitelma 2018

Vuonna 2018 sosiaali- ja terveystoimen menomääräraha on 796,4 milj. euroa ja toimintatulot ovat 84,1 milj. euroa. Valtuuston hyväksymä taloudellinen kehys on tiukka mutta realistinen. Sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen jatkuu Espoo-tarinan mukaisesti. Palvelujen laatu, turvallisuus ja kustannusvaikuttavuus ovat kehittämisen lähtökohtia. Väestön kasvun, väestön vanhenemisen ja maahanmuuton synnyttämään uuteen palvelutarpeeseen vastataan tuottavuutta lisäämällä. Lautakunnalle esitettävä talousarvio ja taloussuunnitelma 2018

6. Kotihoidon asiakkuuskriteerit

Kotihoito mahdollistaa sen, että asiakas voi elää turvallisesti omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Kotihoidon palvelutarpeen arvioinnissa katsotaan aina asiakkaan kokonaistilannetta ja kartoitetaan myös muiden kuin kotihoidon palvelujen tarvetta. Arvioinnin tukenakäytetään RAI-arviointimenetelmää, jonka avulla voidaan laaja-alaisesti arvioida asiakkaan toimintakykyä, hyvinvointia ja palveluntarvetta. Arvioinnin perusteella asiakas ohjataan tarkoituksenmukaisten palvelujen piiriin. Lautakunnalle esitettävät kotihoidon asiakkuuskriteerit

Lisätiedot
kohta 4: perusturvajohtaja Juha Metso, puh. 09 816 23050
kohta 6: vanhusten palvelujen johtaja Matti Lyytikäinen, puh. 09 816 23311
lautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö, puh. 040 719 7604
lautakunnan sihteeri, johtava lakimies Elina Yli-Koski, puh. 046 877 1962
sosiaali- ja terveyslautakunnan esityslistat, kokousaineistot ja pöytäkirjat

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme