McDonald'sMcDonald's

Espoon Suomenojan McDonald’s-ravintolan yhteydessä pääkaupunkiseudulla ainutlaatuinen suurteholatausjärjestelmä sähköautoilijoille

Jaa

Rechargen Suomenojan McDonald’s-ravintolan yhteyteen toteuttaman latausratkaisun yhteisteho on 300 kW. Näin tehokas neljän auton suurteholatausjärjestelmä on ensimmäinen laatuaan pääkaupunkiseudulla.

McDonald´s-ketju nostaa yhteistyössä Rechargen kanssa sähköautoilijoiden palvelun uudelle tasolle ja vaihtaa ensimmäisenä Suomessa yksittäisiä pikalatureita älykkäiksi usean pistokkeen latausjärjestelmiksi. Muutokset vastaavat voimakkaasti kasvavaan kysyntään tarjoamalla suurteholatausta usealle sähköautoilijalle samanaikaisesti.

Espoon Suomenojan McDonald’sin pysäköintialueen aiemmat latausjärjestelmät on korvattu Kempowerin uuden teknologian suurteholaturilla, joka mahdollistaa neljän auton saman aikaisen lataamisen sekä dynaamisen tehonjaon latauspisteiden välillä ja jonka yhteisteho on 300 kW. Tyypillinen latausaika suurteholaturilla on 15–20 minuuttia, joten sähköauton lataus onnistuu helposti ruokailun aikana. Latauksen voi käynnistää muun muassa Fortum Charge & Drive- tai Plugsurfing-sovelluksilla ja RFID-tunnisteella sekä jäsenyysvapaasti tekstiviestillä tai QR-koodia käyttämällä.

”On hienoa, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme edelläkävijänä tälläkin tavoin. Myös Vantaan Tammiston McDonald’s-ravintolani yhteyteen on tulossa vastaava latauslaitteisto lähiaikoina”, kertoo McDonald’s-yrittäjä Tomi Hurme.

Suomenojan ravintolan lisäksi sähköautojen latauspisteitä löytyy Ala-Tikkurilan, Kaakkurin, Kaukajärven, Kauniaistentien, Kempele, Kivikon, Launeen, Matkuksen, Mikkelin, Pirkkalan, Porin, Pukinmäen, Tammiston, Tourulan ja Variston McDonald’s-ravintoloiden yhteydestä. Latauspisteet ovat yksi esimerkki McDonald’sin vastuullisuusteoista, joista se viestii parhaillaan yhdemmäisyys-kampanjassaan.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Tomi Hurme, puh. +358 40 700 2072, tomi.hurme (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Maajohtaja Sami Saarilahti, Recharge, +358 40 757 2880, sami.saarilahti (at) rechargeinfra.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 56 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme